VOOR 23:30 uur besteld MORGEN IN HUIS
BOVEN €75 GEEN VERZENDKOSTEN
LAAGSTE PRIJZEN IN NEDERLAND

Door Tessa, 4 oktober 2017

Xiaomi Mi Powerbank 10000 mAh als Beste Getest!

Wil je niet met een lege telefoon of een lege tablet zitten? Een powerbank biedt de oplossing. Er zijn veel verschillende powerbanks, welke moet je kiezen? De Consumentenbond deed hier onderzoek naar. Onze Xiaomi Mi Powerbank 10000 mAh komt als een van de beste uit de test!

Hoe er getest werd

Er zijn 10 powerbanks getest met een capaciteit van 10000 mAh. Hierbij is de capaciteit van de powerbanks gemeten, het aantal keer opladen van een smartphone werd gebaseerd op de capaciteitstest van de Consumentenbond.

Hiernaast werd door het panel getest op:

  • Uiterlijk
  • Verpakking
  • Bediening
  • Draagbaarheid
  • Degelijkheid

Kenmerken van de Xiaomi Mi Powerbank 10000 mAh

De Xiaomi / MI powerbank is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor de powerbank een stijlvol design heeft en duurzaam is. De aluminium behuizing zorgt er ook voor dat de powerbank niet oververhit kan raken, doordat deze verkoeling biedt.

Deze lichte en kleine powerbank is simpel in gebruik. Met 1 USB uitgang en 1 micro-USB uitgang laad je de powerbank en jouw smartphone of tablet weer op. 4 LED lampjes geven aan wat de resterende capaciteit is van de powerbank.

Bestel je de Xiaomi Powerbank 10.000 mAh via Externe Batterij? Dan profiteer je van onze actie: Een gratis 4-in-1 multikabel bij aanschaf van deze powerbank!

 

Actie: Nu tijdelijk gratis een 4-in-1 Multikabel bij aanschaf van deze XIaomi Mi Powerbank 10000 mAh.Actie: Nu tijdelijk gratis een 4-in-1 Multikabel bij aanschaf van deze XIaomi Mi Powerbank 10000 mAh

In vergelijking met andere powerbanks

Vergeleken met de andere powerbanks die goed uit de test komen is te zien dat de Xiami Xiaomi powerbank met het uiterlijk als beste uit de test komt en ook met de draagbaarheid. De bediening komt (samen met een andere powerbank) ook de beste uit de test.

Onze powerbank scoort op deze onderdelen een 10! De degelijkheid scoort de Xiaomi powerbank ook als beste (samen met dezelfde andere powerbank). Dit is een score van 9 uit 10!

Het panel en de Consumentenbond vermelden over de Xiaomi Mi powerbank 10000 mAh dat hij bijna de kleinste en de lichtste is, maar ook de mooiste van de 10 (volgens het panel)!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »