Powerbanks: Hoge capaciteit, tot 30.000 mAh - Externe Batterij

Terug

Hoge capaciteit (20)

Op deze pagina hebben we daarom alle powerbanks opgenomen met een hoge capaciteit zodat je meerdere malen je telefoon op kunt laden en soms zelfs een paar keer je tablet kunt opladen met dezelfde powerbank.

Filters

Hoge capaciteit

Als je langere tijd geen toegang hebt tot stroom of wanneer je je telefoon of tablet intensief gebruikt, dan kan een powerbank met hoge capaciteit handig zijn. Met een powerbank met veel capaciteit kun je je telefoon namelijk meerdere keren opladen.

Meerdere keren je telefoon opladen

Met een powerbank van een hoge capaciteit is het handig dat je meerdere keren je telefoon op kunt laden zonder dat je de powerbank aan de netstroom hoeft te verbinden. Dit is niet alleen handig als je meerdere dagen op pad gaat zonder toegang tot stroom, maar je kunt de powerbank ook gebruiken in je auto of tijdens je werk. Je telefoon of tablet heeft dan geen directe toegang nodig tot een stopcontact, maar je houdt toch een volle accu! Hoeveel keer je je telefoon op kunt laden met dezelfde powerbank is afhankelijk van twee dingen:

  1. De capaciteit van de powerbank;
  2. De capaciteit van de accu van je telefoon.

Hoe groter de capaciteit van de powerbank, hoe vaker je je telefoon op kunt laden. Maar als je telefoon een grote batterij heeft, dan zal het aantal keer dat je de telefoon kunt laden weer lager zijn omdat het dan relatief veel capaciteit kost van de powerbank. Wil je berekenen hoeveel keer je je telefoon (of tablet) kunt opladen met een volle powerbank? Deel dan de capaciteit van de powerbank (bijvoorbeeld 5600 mAh) door de capaciteit van de accu van je telefoon (bijvoorbeeld 1800 mAh).

Grootste powerbank

Op deze pagina zijn alleen de grootste powerbanks van ons assortiment opgenomen. Toch zit er dan nog steeds een groot verschil tussen de capaciteiten van de externe batterijen. Als je op zoek bent naar de grootste powerbank die we op dit moment in het assortiment hebben (powerbank 30.000 mAh), selecteer dan aan de bovenkant van de pagina de producten op capaciteit. Dan heb je in een oogopslag de grootste powerbanks en kun je een powerbank kopen die het beste bij je wensen past! Let er overigens op dat een powerbank met een hoge capaciteit over het algemeen wat groter en zwaarder is dan een powerbank met normale capaciteit. Als je compactheid belangrijk vindt dan kan het een goed idee zijn om een powerbank te kopen met een wat kleinere capaciteit. Zeker wanneer je maar korte tijd geen toegang tot een stopcontact hebt.

Merken powerbanks

Externe batterij heeft een breed assortiment aan verschillende powerbanks. Het aanbod bestaat uit powerbanks van verschillende capaciteiten en van verschillende merken. De merken staan stuk voor stuk bekend als betrouwbaar en kwalitatief. Toch zit er verschil tussen de merken. Zo zijn de Xtorm powerbanks standaard uitgerust met meerdere usb-poorten. Dit is handig wanneer je meerdere apparaten tegelijkertijd op wilt laden. Xiaomi powerbanks zijn daarentegen juist weer wat compacter en stijlvoller. Wil je meer weten over de verschillen tussen de merken powerbanks? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder met je keuze voor een powerbank!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh