Powerbanks: Normale capaciteit, va. 2.600 mAh - Externe Batterij

Terug

Normale capaciteit (30)

Binnen deze pagina van ExterneBatterij.nl vind je alle powerbanks met een capaciteit lager dan 10.000 mAh.

Filters

Normale capaciteit

Wanneer je een smartphone hebt waarvan de batterij niet de hele dag meegaat, dan is het handig om de capaciteit van de batterij uit te breiden met een externe batterij. Je hebt dan vaak geen powerbank met een grote capaciteit nodig, want een kleine powerbank helpt ook al om de dag te overleven.

Voordelen van een kleine powerbank

In veel gevallen is het handig om een powerbank te kopen met veel capaciteit. Hier kan je dan het hele weekend mee doen en zelfs vrienden kunnen je powerbank dan gebruiken om hun telefoon mee op te laden. Daarnaast kunnen powerbanks met veel capaciteit ook gebruikt worden voor tablets en soms zelfs laptops. De powerbanks op deze pagina zijn daar niet geschikt voor, maar hebben wel een aantal andere voordelen:

  • Minder capaciteit betekent kleinere powerbanks;
  • Compacte powerbanks zijn vaak goedkoper;
  • Powerbanks met minder capaciteit kunnen goed meegenomen worden tijdens de dagelijkse activiteiten.

Veel van onze klanten kopen daarom ook vaak een kleine powerbank om dagelijks genoeg batterij te hebben voor hun telefoon. Daarom hebben we binnen onze beste powerbanks ook een paar externe batterijen opgenomen. Let er wel op dat kleine powerbanks niet echt geschikt zijn om een tablet mee op te laden.

Hoe vaak kan ik mijn telefoon opladen met een powerbank oplader?

Als je een powerbank gaat kopen dan is het handig om vooraf al te weten hoeveel keer je je telefoon op kan laden met een powerbank. Je kan dit gemakkelijk zelf uitrekenen door de capaciteit van de batterij van je telefoon op te zoeken. De capaciteit staat in de gebruiksaanwijzing van je telefoon, maar je kan natuurlijk ook even op internet zoeken. Als je de capaciteit van de batterij van je telefoon weet, dan kan je per powerbank uitrekenen hoeveel keer je de batterij op kunt laden. Als je bijvoorbeeld een iPhone 6 hebt, dan is de capaciteit van de batterij 1810 mAh. Met een Movadi powerbank van 5600 mAh kan je dan je iPhone 2,5 keer volledig opladen. Als je wilt berekenen hoeveel keer je je telefoon op kunt laden met één powerbank oplader, dan kan je de volgende rekensom gebruiken: Capaciteit van powerbank / Capaciteit van de batterij van je telefoon, reken hier wel 20% extra verbruik bij op voor energieverlies. Dit energieverlies komt door het stroom afgeven, waardoor de powerbank ook warmer wordt. 

Goedkope powerbank kopen

Kleine powerbanks zijn over het algemeen goedkoper dan grotere powerbanks. Bij ExterneBatterij.nl kun je bijvoorbeeld al een powerbank kopen voor nog geen €20,-. De goedkope powerbank wordt dan nog de volgende dag bij je thuisbezorgd als je voor 23:00 uur je bestelling afrondt. Heb je vragen over een van de powerbanks? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh