Powerbank Tablet: iPad of Samsung Tablets - Externe Batterij

Terug

Powerbank Tablet: iPad of Samsung Tablets (18)

Wil je altijd en overal toegang hebben tot de functies van je tablet? Dan kan een powerbank je helpen om de batterij van je tablet bij te laden.

Filters

Powerbank Tablet: iPad of Samsung Tablets

Om de accu van een tablet volledig te laden met een powerbank heb je een powerbank nodig met vrij veel capaciteit en hoge stroomafgifte. Daarom staan hieronder alleen de powerbanks met een capaciteit van tenminste 10.000 mAh en een vermogen van minstens 2 Ampere.

Powerbanks met een hoge mAh-waarde

Een tablet heeft over het algemeen een grotere batterij dan een telefoon. Om de batterij van 0-100% op te laden is dan ook meer energie nodig. Deze energie kan alleen geleverd worden door powerbanks met een hoge capaciteit. De capaciteit van een powerbank wordt uitgedrukt in milli-ampere per uur (mAh). Een powerbank met een lage mAh zal de tablet wel opladen, maar de capaciteit zal dan niet genoeg zijn om de tablet volledig op te laden. Als je je powerbank vooral gaat gebruiken om je tablet mee op te laden, dan is het aan te raden om een powerbank te kopen met tenminste een capaciteit van 10000 mAh. Afhankelijk van het type tablet en de capaciteit van de powerbank kan de tablet dan een keer van 0-100% opgeladen worden. Zo kun je je tablet ook gebruiken als je geen toegang hebt tot een stopcontact.

Je tablet opladen met een powerbank

Powerbanks kunnen opgeladen worden via een stopcontact, hiervoor is een USB adapter nodig welke bij uw tablet geleverd is. Door de powerbank met de bijgeleverde USB kabel aan te sluiten op deze USB stopcontact adapter, laadt de powerbank zich en kan de energie op een later tijdstip gebruikt worden om je tablet mee op te laden. De powerbanks van ExterneBatterij.nl zijn allemaal uitgerust met een USB-poort. Hiermee kan vrijwel iedere tablet opgeladen worden. De kabels voor de tablet naar de powerbank zijn bij ExterneBatterij.nl ook verkrijgbaar.

Een goede tablet powerbank kopen bij ExterneBatterij.nl

De producten op deze pagina zijn allemaal geschikt om te gebruiken voor tablets, zoals de iPad of Samsung tablets. De selectie powerbanks binnen het aanbod op deze pagina kan de meeste tablets tenminste een keer volledig opladen. Wanneer je specifieke vragen hebt over een powerbank in combinatie met een tablet, neem dan vrijblijvend contact op. Als je een powerbank voor je tablet koopt bij ExterneBatterij.nl, dan weet je zeker dat de mAh-waarde klopt en je dus de capaciteit krijgt die je nodig hebt om je tablet op te laden. Omdat de powerbanks geleverd worden uit eigen voorraad, zijn we in staat om je powerbank morgen al thuis te leveren als je voor 23.00 uur je bestelling plaatst!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh