VOOR 23:30 uur besteld MORGEN IN HUIS
BOVEN €75 GEEN VERZENDKOSTEN
LAAGSTE PRIJZEN IN NEDERLAND

Ruilen & retourneren

Ben je niet tevreden over jouw product? Dan kan je ervoor kiezen om jouw product retour te sturen zoals bepaald in de wet 'kopen op afstand'.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van het verzendadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht achteraf blijken dat een product geretourneerd is, waarbij het product beschadigd is door gebruik, kunnen wij kosten in rekening brengen.

Hoe kan ik retourneren?

Je kunt het product retourneren met onderstaand RMA formulier. Onvolledige geretourneerde producten en retourzendingen zonder RMA formulieren kunnen zorgen voor een vertraging in de behandeling. Wij vragen je om ook altijd een e-mail te sturen waarin je aangeeft dat je een product gaat retourneren, zodat wij jouw retour kunnen voorbereiden.

Download het RMA formulier

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Je kunt de retourzending richten aan:

ExterneBatterij
t.a.v. Retour Flex Media Concepts
Statensingel 28
2805 BE Gouda
Nederland

Voor een goede afhandeling van jouw klacht vragen wij je de met jouw bestelling geleverde pakbon mee te sturen. Wij vragen je vrijblijvend een reden van retour in te vullen, zo kunnen wij onszelf innoveren en de kwaliteit van de producten waar mogelijk verbeteren.

Kosten bij retourneren

Wanneer een zending door de brievenbus past, kun je deze met voldoende frankering op deze manier terugsturen.

Indien je verkeerde of defecte goederen hebt ontvangen die niet door jou besteld zijn, zorgen we voor een correcte afhandeling en zullen de verzendkosten voor onze rekening zijn. Neem in dit geval contact met ons op middels het contactformulier.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugbetaling

Indien je kenbaar hebt gemaakt het aankoopbedrag gecrediteerd te willen hebben, zal dit (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na deze melding, worden teruggestort op jouw rekening.

Terug naar de klantenservice overzicht pagina

Welkom

Leuk dat je er bent!

Klantenservice

Liever telefonisch contact?

Tijdelijk niet mogelijk

E-mail

Per e-mail contact?

We reageren binnen 24 uur!

ExterneBatterij

Statensingel 28
2805 BE Gouda (geen bezoekadres)
Nederland

BTW: NL854148437B01
KVK: 60982063

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »