Xiaomi Powerbanks

Xiaomi heeft in Europa nog niet heel veel naamsbekendheid opgebouwd, maar is inmiddels een van de grootste smartphonefabrikanten ter wereld. Naast het produceren van smartphones heeft Xiaomi verschillende externe batterijen in het assortiment. Een Xiaomi Powerbank is bij ExterneBatterij.nl verkrijgbaar in diverse kleuren en capaciteiten. Onderstaand vind je alle Xiaomi powerbanks. Heb je vragen? Neem gerust contact op, we helpen je graag om een goede powerbank te kopen!

11 Artikel(en)

per pagina

11 Artikel(en)

per pagina

Xiaomi powerbanks, strak vormgegeven

Een Xiaomi Powerbank is standaard uitgerust met een robuuste aluminium behuizing. In deze behuizing is de daadwerkelijke batterij van de Xiaomi powerbank verwerkt. Daarmee hebben de powerbanks een erg strakke uitstraling. Bovendien zorgt de behuizing voor een goede basisbescherming van de powerbank. Verder zijn de externe batterijen van dit merk uitgerust met LED-lampjes aan de zijkant van de Xiaomi powerbank. Deze LED-lampjes laten zien hoeveel batterijcapaciteit er nog beschikbaar is. Handig wanneer je twijfelt of de MI powerbank opnieuw opgeladen moet worden!

De Xiaomi als relatiegeschenk

De exclusieve uitstraling van de powerbank en het platte oppervlak van de aluminium behuizing leent zich ook goed voor het bedrukken van de externe oplader. Je kan de powerbank bijvoorbeeld bedrukken met het logo van het bedrijf en schenken aan je medewerkers of aan relaties. De prijs- / kwaliteitverhouding van de externe batterijen van Xiaomi is perfect voor relatiegeschenken. De powerbanks gaan lang mee, zijn handige gadgets en het product wordt door veel mensen actief gebruikt. Geschenken die daadwerkelijk gebruikt worden resulteren in meer naamsbekendheid en merkbeleving bij de medewerkers of klanten van je bedrijf. Meer weten over het bedrukken van de Mi powerbanks? Ga dan naar de pagina powerbank bedrukken.

Verschillende capaciteiten 

Xiaomi heeft in haar assortiment powerbanks opgenomen met verschillende capaciteiten. Zo kan iedereen een geschikte externe batterij kopen. Een Xiaomi powerbank 10000 mAh leent zich goed voor dagelijks gebruik en kan goed meegenomen worden in een klein tasje of zelfs in de broekzak. De varianten met een hogere capaciteit zijn daarentegen weer goed te gebruiken als je meerdere dagen op pad gaat of wanneer je de batterij van je iPad wilt opladen. De Xiaomi powerbanks van 16000 mAh en 20000 mAh zijn bijvoorbeeld goed geschikt als tablet powerbank. Deze powerbanks zijn wat groter van formaat, maar door de strakke vormgeving nog steeds erg gebruiksvriendelijk.

Powerbank met meerdere usb-poorten

Een Xiaomi Powerbank met hoge capaciteit is standaard uitgerust met twee usb-poorten. Dit is handig wanneer je meerdere telefoons tegelijk op wilt laden aan één externe batterij. De externe batterijen met wat minder capaciteit zijn bij Xiaomi niet standaard uitgerust met meerdere usb-poorten. Dit is anders dan bijvoorbeeld bij Xtorm powerbanks, die allemaal uitgerust zijn met meerdere usb-poorten. Van beide merken is de kwaliteit van de powerbanks overigens hoog. Verder is een Xiaomi powerbank geschikt voor pass-through charging. Dit houdt in dat je je smartphone of tablet kan opladen terwijl de powerbank ook opgeladen wordt. Dit is vooral handig wanneer je de twee usb-poorten tegelijk wilt gebruiken en er slechts één stopcontact beschikbaar is. Bijvoorbeeld in een druk hostel.

Xiaomi, goede prijs- / kwaliteit

Tegenover de hoge kwaliteit van de Xiaomi powerbanks staat een aantrekkelijke prijs. Vergeleken met andere merken biedt Xiaomi je dan ook een relatief goedkope powerbank. Let er overigens op dat het uiterlijk van Xiaomi powerbanks door veel merken wordt gekopieerd. Deze merken hebben niet altijd de capaciteit (mAh-waarde) die ze beloofd wordt. Let daarom goed op of je niet een powerbank koopt die nog goedkoper is, maar waarvan de kwaliteit te wensen overlaat. Bij ExterneBatterij.nl werken we alleen met betrouwbare merken waarvan we zeker weten dat de mAh-waarde klopt met de belofte van de producent. Zo verkopen wij enkel de originele Xiaomi powerbanks. Heb je vragen over het kopen van een powerbank? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag om de beste powerbank te kopen!

Even geduld...