Powerbank Kopen? Externe Oplader voor Telefoon, Tablet & Laptop - Externe Batterij

Terug

Powerbanks (13)

Bekijk hieronder het aanbod van powerbanks bij ExterneBatterij of vraag advies om de juiste powerbank te kopen!

Filters

Powerbanks

Merken: Xiaomi | Anker | Movadi | GP | iWalk | Aukey | RAVPower

Capaciteiten: 5.000 mah | 10.000 mah | 20.000 mah | 30.000 mah 

Met een powerbank laadt je de batterij van je telefoon of tablet binnen no-time weer op tot het niveau waarmee je je apparaat weer kunt gebruiken. Met een powerbank voorkom je dus dat je halverwege de dag zonder batterij komt te zitten. Het grote voordeel van een powerbank ten opzichte van een batterij case, is het feit dat de capaciteit van een powerbank groter is dan van een battery case.

De juiste capaciteit: échte mAh waarden

Binnen het aanbod van ExterneBatterij vind je powerbanks met verschillende capaciteiten. Met een externe batterij met een hoge capaciteit is het mogelijk om vaker je telefoon op te laden of zelfs een aantal keer je tablet op te laden. Aan de andere kant zijn powerbanks met een lagere capaciteit compacter en minder zwaar. De kleine powerbanks zijn daarmee beter geschikt voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld wanneer de batterij van je telefoon niet het einde van je werkdag haalt en je tijdens je werk gemakkelijk je telefoon wilt laden. Een grotere externe batterij is over het algemeen zwaarder. Dit betekent dat je vaker je telefoon kunt opladen dan met een kleine powerbank. Daarmee zijn powerbanks met een hoge capaciteit perfect geschikt wanneer je langere tijd geen beschikking hebt over een stopcontact.

De capaciteit van externe batterijen worden uitgedrukt in mAh (milliampère-uur). De mAh-waarde geeft aan hoelang een batterij een bepaalde stroomhoeveelheid kan geven. Een externe batterij met een hogere mAh-waarde heeft een hogere capaciteit en kan een batterij vaker opladen dan een externe batterij met een lagere capaciteit. Hoeveel keer je je batterij op kan laden met dezelfde powerbank is uiteraard ook afhankelijk van de grootte van de batterij van je telefoon of tablet. De meeste smartphones hebben een batterij van ongeveer 2000-3000 mAh. Dit betekent dat je met een powerbank van 5000 mAh je telefoon twee keer op kunt laden. Lees meer over de mAh waarde.

Merken powerbanks

Bij ExterneBatterij hebben we een compleet aanbod aan powerbanks. Binnen het aanbod bieden we alleen powerbanks van gerenommeerde merken aan. Zo kun je terecht voor Xtorm PowerbanksXiaomi powerbanks, Anker powerbanks en Movadi powerbanks. Alle merken bieden een hoge kwaliteit en hebben een eerlijke mAh-waarde. De merken bieden externe batterijen van verschillende capaciteiten en in verschillende vormen. Daarnaast zijn de Xtorm Powerbanks standaard uitgerust met meerdere usb-poorten. Dit betekent dat je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen met dezelfde externe batterij. Dankzij het aanbod van verschillende merken externe batterijen kun je altijd de juiste externe batterij kopen voor jouw device!

Perfecte powerbank voor je telefoon

Afhankelijk van je apparaat en je wensen is er binnen het aanbod van ExterneBatterij een geschikte powerbank beschikbaar. Heb je een duidelijk idee hoeveel keer je je telefoon of tablet wilt opladen? Probeer dan de capaciteit (mAh-waarde) van je batterij te achterhalen en vermenigvuldig dit met het aantal keer dat je de batterij wilt laden. De waarde die daaruit komt is de capaciteit van de powerbank die je het beste kunt kopen. Wil je gewoon een externe batterij kopen waarmee je zoveel mogelijk op kunt laden? Dan kun je het beste een powerbank kopen met een hoge capaciteit.

Meer weten over een van de powerbanks?

Mocht je moeite hebben met het kiezen van de perfecte powerbank voor je telefoon? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag verder om de perfecte powerbank te kopen! Ook voor vragen met betrekking tot over de levering en service staan we voor je klaar!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh