Multi Laders - Meerdere USB poorten opladers - Externe Batterij

Terug

Multi USB Opladers (12)

Met een multi lader maak je het mogelijk om met een stopcontact meerdere apparaten op te laden. Binnen het aanbod aan multi laders bij ExterneBatterij.nl vind je laders met verschillende hoeveelheden USB-poorten en ook de specificaties van de poorten zijn

Filters

Multi USB Opladers

Meerdere apparaten tegelijkertijd opladen

Heb je steeds vaker meerdere opladers nodig om de batterijen van je apparaten op peil te houden? Dan is een oplader met meerdere USB-poorten een oplossing voor je. De opladers op deze pagina bieden deze mogelijkheid. De meeste opladers kunnen gekoppeld worden aan een stopcontact. Daarnaast zijn er nog multi laders die geschikt zijn voor een 12V aansluiting in bijvoorbeeld een auto, boot of camper.

Vaak zijn de multi laders voorzien van verschillende soorten USB-poorten. De specificaties van de verschillende USB-poorten staan uitgelegd op de productpagina van de betreffende multi lader. Vaak zijn er een aantal USB-poorten die snel op kunnen laden en een aantal poorten die wat minder vermogen hebben. Zo kunnen apparaten die geschikt zijn voor snelladen, erg snel geladen worden met de meeste multi laders.

Powerbanks met meerdere USB-poorten

De multi laders op deze pagina hebben allemaal een vaste stroombron nodig. De multi lader verdeelt de stroom over de aangesloten apparaten. Binnen het aanbod van ExterneBatterij.nl hebben we ook verschillende powerbanks die meerdere USB-poorten hebben. Zo zijn de Xtorm powerbanks en veel van de Xiaomi powerbanks, standaard uitgerust met meerdere USB-poorten en ook andere powerbanks binnen het aanbod hebben twee of meerdere USB-poorten. Het grote voordeel van een powerbank met meerdere USB-poorten is het feit dat je niet gebonden bent aan een vast stopcontact. Daarmee is een powerbank met meerdere USB-poorten perfect geschikt voor het gebruik op festivals en vakantie. Meerdere telefoons en/of tablets kunnen dan opgeladen worden.

Een multi lader kopen

De specificaties van de multi laders lopen vrij forst uiteen. Mocht je vragen hebben over een van de multi laders, neem dan vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder om de juiste lader te kopen voor je apparaten!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh