Powerbank iPhone: Powerbanks voor Apple - Externe Batterij

Terug

Powerbank iPhone: Powerbanks voor Apple (9)

Op deze pagina vind je de beste iPhone powerbanks uit het assortiment van ExterneBatterij.nl.

Filters

Powerbank iPhone: Powerbanks voor Apple

Apple heeft de levensduur van de batterijen van iPhones in de laatste jaren sterk verbeterd. Toch is de capaciteit van de batterij nog lang niet altijd voldoende. Om altijd en overal onbezorgd je iPhone te gebruiken is een powerbank dan ook goede aanvulling op je iPhone accessoires.

Altijd en overal bereikbaar dankzij een iPhone powerbank

Bij normaal gebruik zou de batterij van een nieuwe iPhone iets langer dan een dag mee moeten gaan. Maar wanneer je een dag je iPhone erg intensief gebruikt, dan heb je goede kans dat de capaciteit van de iPhone batterij niet voldoende is en je dus beperkt bereikbaar bent. Ook wanneer je iPhone al wat ouder is kan het gebeuren dat je het einde van de dag niet haalt met de normale batterij van de iPhone. Met een powerbank voor je iPhone voorkom je deze ongemakken. Met een powerbank kun je gemakkelijk je iPhone bijladen op ieder moment van de dag, ook als er geen stopcontact in de buurt is!

Verschillende soorten iPhone powerbanks

Afhankelijk van je gebruik van de iPhone en de tijdsduur waarop je geen toegang hebt tot een stopcontact kun je een geschikte powerbank kopen. Wanneer je je iPhone erg intensief gebruikt, dan is het aan te raden om een powerbank aan te schaffen met een hoge capaciteit. Externe batterijen met een hoge capaciteit kunnen de batterij vaker opladen. Wanneer je met een groep naar een festival gaat of voor lange tijd de wildernis intrekt zonder toegang tot een stopcontact, is een powerbank met een hoge capaciteit dan ook aan te raden. Powerbanks met hoge capaciteit kunnen ook gebruikt worden om andere producten van Apple mee op te laden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een iPad of je MacBook. Als je de iPhone powerbank alleen voor jezelf wilt gebruiken en niet lang zonder stroom hoeft te doen, dan kan een powerbank met een normale mAh ook goed genoeg zijn.

Wat is de mAh van een externe batterij?

De capaciteit van een externe batterij (of powerbank) wordt vaak uitgedrukt in mAh. Dit staat voor milliampère per uur. De vuistregel hierbij is dat hoe hoger de mAh, hoe vaker je batterij opgeladen kan worden. Toch verschilt het per telefoon hoe vaak de batterij opgeladen kan worden met dezelfde powerbank. Een batterij met een grotere capaciteit vergt meer van de powerbank dan een batterij met een kleine capaciteit. Om uit te rekenen hoe vaak je je iPhone met een volle powerbank op kunt laden, kun je de capaciteit van de powerbank delen door de capaciteit van de batterij van je iPhone. Zo kun je met een powerbank van 10.000 mAh je iPhone 8 (1821 mAh) ongeveer 5,5 keer volledig opladen.

Naast de verschillen in capaciteit van de powerbanks, zijn er ook verschillende merken beschikbaar. ExterneBatterij.nl hecht veel waarde aan de kwaliteit en levensduur van de powerbanks, op basis daarvan worden er in het assortiment van ExterneBatterij.nl vier merken gevoerd:

  • Xtorm
  • Mophie
  • Xiaomi
  • Movadi
  • Anker

Een powerbank kopen voor je iPhone

Wil je altijd en overal bereikbaar kunnen zijn en je iPhone kunnen gebruiken? Dan is een powerbank voor je iPhone een goede oplossing. ExterneBatterij.nl heeft een breed aanbod aan powerbanks die geschikt zijn voor je iPhone. Heb je vragen over een van de powerbanks of wil je weten wat de beste powerbank is voor jouw situatie? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder om de beste powerbank te kopen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh