VOOR 23:30 uur besteld MORGEN IN HUIS
BOVEN €75 GEEN VERZENDKOSTEN
LAAGSTE PRIJZEN IN NEDERLAND

Door Externe Batterij, 12 november 2018

Powerbank bedrukken als relatiegeschenk

De kerstperiode komt er weer aan. Vaak betekent dit dat u uw klanten en werknemers een kerstpakket wilt aanbieden.

Externe Batterij biedt u een perfect geschenk voor in uw kerstpakket: laat een powerbank bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo!

Zakelijke geschenken: kies een praktisch cadeau

Veel zakelijke geschenken worden met veel bedankwoorden in ontvangst genomen, maar belanden uiteindelijk achter in een kast om daar te gaan liggen verstoffen.

Dit voorkomt u door een relatiegeschenk te geven waarmee uw klant daadwerkelijk iets kan: een praktisch cadeau dus.

We helpen u graag verder en vertellen u over de praktische cadeau-ideeën waarmee wij u kunnen helpen uw klant blij te maken.

Wilt u een blijvende indruk achterlaten, een praktisch cadeau geven dat echt van pas komt én uw klant regelmatig aan uw bedrijf doen denken? Lees snel verder!

Uniek relatiegeschenk: bedrukte powerbanks

Een telefoon die leeg is op een cruciaal moment: een probleem dat iedereen wel eens heeft. Gelukkig is er een simpele oplossing voor. Met een powerbank op zak hoeft u nooit meer zwetend het laatste batterijstreepje van uw telefoon de geest te zien geven.

Nadat de powerbank een paar keer goed van pas is gekomen, weet u niet beter meer.

Denkt u zich eens in wat u uw zakelijke relatie biedt met een goede, kwalitatieve powerbank. Van dit cadeau wordt sowieso dankbaar gebruikgemaakt. Als die geschonken powerbank dan ook nog voorzien is van uw bedrijfslogo, brengt u uw bedrijf voortdurend bij uw relatie onder de aandacht.

Powerbank bedrukken bij Externe Batterij

Powerbanks bedrukken doet u bij Externe Batterij. Wij geven u de keuze uit verschillende powerbanks, die stuk voor stuk van goede kwaliteit zijn en lang meegaan.

Onze top 3 van powerbanks die wij bedrukken ziet er als volgt uit:

  1. Xiaomi 10.000 V2 Zilver

Deze powerbank heeft een stevige aluminium behuizing die zeer geschikt is om te bedrukken. De prijs/kwaliteitverhouding van deze powerbank is zeer goed. Op deze powerbank geldt momenteel een actie: u ontvangt bij deze powerbank, bedrukt of onbedrukt, een gratis 4-in-1 Multikabel t.w.v. €9,95.

  1. Movadi 2.600

De Movadi 2.600 is een zeer compact model powerbank dat in elke tas of jaszak past. Het handige LCD-display laat steeds duidelijk zien hoe vol de powerbank nog is.

  1. Xiaomi 5.000 Zilver

De Xiaomi 5.000 Zilver is compact maar zeer krachtig. De aluminium behuizing zorgt voor bescherming tegen oververhitting en is uitermate geschikt om uw bedrukking goed op te laten uitkomen.

Exclusief bij Externe Batterij: powerbank bedrukken met UV-print

Naast normale bedrukkingen kan Externe Batterij ook powerbanks bedrukken met een UV-print. Een UV-print geeft een superieure bedrukking van uw powerbank, waardoor de print krasvast is en niet vervaagt. Ook bij langdurig en intensief gebruik blijft de print van uw logo er als nieuw uitzien.

Powerbank graveren

Is een print op uw powerbank niet voldoende? Ga dan voor de luxe variant en laat uw powerbanks door ons graveren met uw logo of bedrijfsnaam. Een powerbank met gravure is een relatiegeschenk met een extra luxueuze uitstraling.

Bedrukken mogelijk in grote én kleine aantallen

Wilt u een grote order plaatsen om alle zakelijke relaties van uw multinational te verrassen met een bedrukte powerbank? Of hebt u juist behoefte aan een klein aantal bedrukte powerbanks als kerstgeschenk namens uw mkb?

Bij Externe Batterij kunt u voor zowel zeer grote orders boven de 5000 stuks als voor kleine orders vanaf 10 stuks terecht.

Prijs van bedrukte powerbank

U bestelt bij ons al een bedrukte powerbank vanaf €6,50 per powerbank. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de mogelijkheden.

Levertijd

Wij zorgen ervoor dat u uw bedrukte powerbanks binnen 1 à 2 weken in huis hebt. Bestel nu en u hebt uw relatiegeschenken op tijd in huis voor de kerst!

Extraatjes van Externe Batterij

Het eind van het jaar is de tijd van de extraatjes. Laat u uw powerbanks bedrukken door Externe Batterij, dan bieden wij u verschillende leuke extraatjes:

  • Laat uw powerbanks inpakken in Sinterklaaspapier of kerstpapier.

We verpakken al uw powerbanks apart, geen enkel probleem! Zo geeft u aan al uw zakelijke relaties een cadeautje dat ook echt aanvoelt als een cadeautje.

  • De verpakking van de powerbanks kan worden voorzien van een custom sticker of kaartje.

Zo personaliseert u niet alleen de powerbank, maar ook de verpakking!

  • Laat ons de powerbank direct naar uw klanten sturen.

Wij hebben ervaring met zowel nationaal als internationaal verzenden.

  • Gaat u akkoord met de offerte, dan ontvangt u een gratis sample.

Ook het verzenden van deze sample is gratis.

Uw zakelijke relaties positief verrassen?

Bestel nu gemakkelijk uw bedrukte powerbanks bij Externe Batterij. Ook voor niet-bedrukte powerbanks kunt u uiteraard bij ons terecht.

Hebt u vragen over het laten bedrukken of graveren van powerbanks? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over het bedrukken van uw powerbank.

Bekijk ook eens onze top 5 van beste powerbanks. Wij houden deze lijst steeds up-to-date.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »