VOOR 23:30 uur besteld MORGEN IN HUIS
BOVEN €75 GEEN VERZENDKOSTEN
LAAGSTE PRIJZEN IN NEDERLAND

Door Tessa, 22 maart 2017

Powerbank Voor Laptop Winnen - Overal Aan De Slag

Doe mee met onze Facebook Win Actie, klik op de volgende link: Powerbank Voor Laptop Winnen!

Wil jij ook je laptop overal mee naartoe kunnen nemen en deze kunnen opladen waar en wanneer jij maar wilt? Met een powerbank voor laptop hoef jij je geen zorgen te maken over het leeg lopen van je batterij. Onderweg of op een flex werk plek laad jij eenvoudig op met een laptop powerbank.

Wat is het verschil tussen een powerbank voor laptop en mobiel?

Je wilt een powerbank aanschaffen voor je laptoptelefoon of tablet. Maar welke is de beste keuze voor jou? Wat is het verschil tussen een powerbank voor laptop, telefoon en/of tablet? Het zit hem in de volgende eigenschappen van de powerbank:

  • De mAh-waarde
  • Het output vermogen
  • Het gewicht
  • De grootte
Het verschil in mAh waarde

Een van de verschillen tussen powerbanks is het verschil in mAh waarde. Maar wat is mAh waarde? Dit is waarmee de capaciteit van een powerbank wordt uitgedrukt. MAh betekent milliampère per uur. Het is een getal wat uitdrukt hoe lang (uren) de externe batterij (powerbank) een bepaalde stroom (mA) kan geven (h x mA). Hoe meer stroom er van de batterij wordt gevraagd, des te minder lang de powerbank het volhoudt.

Er is een verschil in mAh waarden voor een powerbank waar je bijvoorbeeld 1 keer je telefoon mee oplaadt of een telefoon waarmee je je laptop 1 keer mee oplaadt. Je laptop vraagt namelijk veel meer stroom dan een mobiele telefoon of een tablet. Daarom heb je voor een powerbank waarmee je je laptop op wilt laden een hoge mAh waarde nodig.

Het verschil in output vermogen

Normale powerbanks geven minder output dan een powerbank voor laptop. Zo is de AC output 230V / 50 Hz / Max 120W maximale load. Dat is dan ook het unieke aan deze powerbank; een normale stekker aansluiting. Hierdoor kun je ook andere apparaten opladen zoals camera's, lampen, kleine ventilatoren, koelbox of andere apparaten met een stekker. Let hierbij wel op dat de maximale gevraagde spanning 100W mag zijn. Een powerbank voor je laptop is dus ook handig voor andere apparaten op te laden!

Het verschil in gewicht en grootte

Doordat een laptop powerbank meer mAh waarde heeft en meer volt vermogen, is deze powerbank groter dan de powerbanks waarmee je jouw telefoon of tablet oplaadt. Dit komt doordat er meerdere batterijen in de powerbank gebouwd zijn. Dit is ook nodig om je laptop mee te kunnen opladen. Doordat er meerdere batterijen in zitten, is deze laptop power bank niet alleen groter maar ook zwaarder.

De Lifepower powerbank voor laptop

Van het merk LifePower zijn er twee laptop powerbanks. Wat uniek is aan deze laptop powerbanks is dat je tot maximaal 230 volt kunt aansluiten. Deze powerbanks maken het mogelijk om je laptop 1 tot 1,5 keer volledig op te laden. Ideaal wanneer je lang onderweg bent en geen stopcontact in de buurt hebt, bijvoorbeeld een lange vlucht of een lange treinreis. Ook wanneer alle stopcontacten op de camping vol zijn, kan jij nog steeds even vooruit en je laptop opladen met powerbank.

De twee LifePower laptop powerbanks die er zijn, hebben wij in de verkoop. Klik op een van de onderstaande powerbanks voor meer informatie en specificaties:

De LifePower A2 - L is degene die verloot wordt in onze FacebookActie!

 

ExterneBatterij.nlExterneBatterij.nl
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »