VOOR 23:30 uur besteld MORGEN IN HUIS
BOVEN €75 GEEN VERZENDKOSTEN
LAAGSTE PRIJZEN IN NEDERLAND

Door Tessa, 2 maart 2017

Powerbank Blokker Review

In deze powerbank Blokker review bespreken we een aantal van de powerbanks. We bespreken de 5 populairste powerbanks en geven een overzicht van alle powerbanks, mAh waarden en prijzen. Ook vertellen we wat mAh waarde inhoudt en wanneer mAh waarde reëel is. Lees hieronder snel meer over de powerbanks van de Blokker.

Powerbank Blokker mAh waarden

Wat betekent mAh waarde?

Het is belangrijk om te weten wat de capaciteit is van de powerbank. Dit wordt aangegeven met de mAh waarde. Dit betekent milliampère per uur. Het is een getal wat uitdrukt hoe lang de batterij een bepaalde stroom kan geven, met de som h x mA.

Het rekensommetje uitgelegd: stel je hebt een powerbank van 5600 mAh, die je aansluit op een iPhone die 1000 mAh vraagt. De batterij zal na 5,6 uur helemaal leeg zijn.

Het is dus belangrijk om de mAh waarde van de powerbank oplader Blokker in de gaten te houden, zodat je weet hoe vaak je jouw telefoon kan opladen met een powerbank.

Hoe weet je dat het de échte mAh waarde is?

Als consument kijk je niet eenvoudig van buiten wat er precies binnenin de powerbank verborgen zit. Zit de mAh waarde aan capaciteit wel echt in de powerbank? Een voorbeeld van een niet echte mAh waarde, kan een powerbank met 5600 mAh zijn. Hier zit vaak maar 4000 echte mAh waarde in (2 batterijen van 2000 mAh). Hierdoor laadt deze powerbank minder lang op dan jij verwacht.

MAh waarde kwaliteitsverschil

Het verschil in kwaliteit wordt door mensen vaak ervaren door hoe vaak zij hun telefoon (of ander apparaat) met de powerbank kunnen opladen. Het ene apparaat vraagt meer energie (mAh) dan het andere. Heb jij een telefoon die veel mAh verbruikt, dan beoordeel jij een powerbank misschien als minder goed dan iemand met een telefoon die minder mAh van de powerbank vraagt.

Eerlijke mAh waarde bij Externebatterij.nl

Wij werken met gecontroleerde leveranciers van merken zoals onder andere XiaomiXtorm of Movadi die alleen de beste kwaliteit accu’s leveren. Hierdoor klopt de mAh altijd bij elke powerbank die wij verkopen. Doordat de powerbanks altijd voorzien zijn van een 2600 of 2800 mAh accu, klopt de mAh waarde die op de powerbank staat ten alle tijden.

Powerbank Blokker review per product

Om je een beeld te geven van de verschillende powerbanks die de Blokker verkoopt, worden hieronder de 5 meest verkochte en dus meest populaire powerbanks weergegeven. De overige powerbanks zijn te vinden op de website van de Blokker. Je vindt hieronder informatie over de powerbanks die verkregen is op de website van de Blokker.

 GP portable powerbank fp05m

 

Met deze zilverkleurige powerbank laad je jouw telefoon ongeveer 2 keer op of kun je ongeveer twee  telefoons opladen. De powerbank heeft een handig formaat wat in je broekzak of je handtas past. Deze  beschikt over 4 LED-lampjes die aangeven hoeveel energie de powerbank zelf nog over heeft en die ook de  voortgang van het opladen aangeven.

 • Prijs = €24,99
 • Capaciteit = 5000 mAh
 • Aantal USB uitgangen = 1
 • Hoe vaak opladen = ~2 keer
 • Verkrijgbaarheid = Web Only
 • Powerbank Blokker handleiding = niet vermeld
 • Garantie = GP biedt 5 jaar garantie

 

 GP portable powerbank fn03m

 

Met deze compacte zilverkleurige powerbank laad je je telefoon ongeveer 1 keer op zonder dat je een  stopcontact nodig hebt. Bovendien is deze kleine ronde draagbare oplader makkelijk om mee te nemen in je  zak of je handtas, hij weegt namelijk maar 90 gram! Het LED-lampje geeft in verschillende kleuren aan hoe  vol de powerbank nog is en zo hou je ook in de gaten wanneer je de powerbank weer moet opladen.

 • Prijs = €19,00
 • Capaciteit = 3000 mAh
 • Aantal USB uitgangen = 1
 • Hoe vaak opladen =~ 1 keer
 • Verkrijgbaarheid = Web Only
 • Powerbank Blokker gebruiksaanwijzing = niet vermeld
 • Garantie = GP biedt 5 jaar garantie

 

 GP portable powerbank fp10m

 

Deze zilverkleurige powerbank heeft twee usb poorten en heeft ook de mogelijkheid om twee mobiele  telefoons tegelijkertijd op te laden of zelfs een ander apparaat. Zoals de beschrijving van de Blokker zelf zegt,  kan deze powerbank ook tablets, camera’s beamers of game devices opladen. Ook op deze powerbank  geven de LED-lampjes aan hoe vol de powerbank zelf nog is.

 • Prijs = € 38,99
 • Capaciteit = 10000 mAh
 • Aantal USB uitgangen = 2
 • Hoe vaak opladen = ~ 4 keer smartphone
 • Verkrijgbaarheid = Web Only
 • Powerbank Blokker handleiding = niet vermeld
 • Garantie = GP biedt 5 jaar garantie

 

 GP portable powerbank fn02m

 

Met deze kleine lichtblauwe powerbank voorzie je jouw telefoon weer van een volle batterij. Het LED-lampje  geeft aan hoe vol de powerbank zelf nog is. De powerbank is compact en licht, waardoor deze eenvoudig  mee te nemen is in je broekzak, jaszak of je (kleine) handtas.

 • Prijs = €15,99
 • Capaciteit = 2.600 mAh
 • Aantal USB powerbank Blokker uitgangen = 1
 • Hoe vaak opladen = ~ 1 keer
 • Verkrijgbaarheid = Web Only
 • Powerbank Blokker gebruiksaanwijzing = niet vermeld
 • Garantie = GP biedt 5 jaar garantie

 

Web Only powerbank kopen Blokker

Bijna alle powerbanks van de Blokker zijn alleen op de website te verkrijgen. Dit betekent dat je ze alleen via de website kunt bestellen en dat je deze niet in de winkel terugvindt (op een paar enkele na. Maar houdt de Web Only van de Blokker in en welke voorwaarden en service wordt hierbij geboden?

 • Op werkdagen voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis
 • Ook op te halen bij een van de winkels in de buurt
 • Retourkosten zijn €0,00
 • Bij bestedingen vanaf €25,- worden geen verzendkosten gerekend
 • Bij bestedingen onder de €25,- wordt €3,99 verzendkosten gerekend

Prijzen van de Blokker Powerbanks

Hieronder zie je in een tabel alle powerbanks van de Blokker, de mAh waarde en de prijs. Ook deze gegevens komen van de website van de Blokker. Van laag tot hoog (prijs):

 Naam Powerbank Blokker mAh waarden Prijs in €
 Powerbank 1200MAH 1.200 mAh €3,99
 Varta mini-powerpack Niet weergegeven €12,99
 Varta Phone Power for Micro USB 800 mAh €13,99
 GP PowerBank FN02M – roze 2.600 mAh €14,99
 GP porable powerbank FN02M – blauw 2.600 mAh €15,99
 GP PowerBank FN02M – groen 2.600 mAh €15,99
 GP portable powerbank fn03m - zilver 5.000 mAh €19,00
 GP portable powerbank fn03m – zwart 3.000 mAh €19,99
 GP portable powerbank fn05m 5.200 mAh €20,51
 Varta Phone Power for Aplple 30 pin 800 mAh €24,94
 GP portable powerbank fp05m 5.000 mAh €24,99
 GP portable powerbank N381 8.400 mAh €25,00
 GP PowerBank FN05M 5.000 mAh €28,98
 Varta Phone Power For Apple Lightning 800 mAh €30,99
 Varta Indestructible Powerpack 2000 2.000 mAh €31,50
 GP PowerBank FP10MB – zwart 10.000 mAh €33,04
 GP portable powerbank fp10m – zilver 10.000 mAh €38,99
 Varta Indestrictible Powerpack 6000 6.000 mAh €52,24
 GP Portable PowerBank 3C15A – White 15.600 mAh €53,99
 GP Portable PowerBank 3C15A – Black 20.000 mAh €65,00

 

Conclusie powerbank Blokker review

De Blokker verkoopt twee verschillende merken powerbanks: de GP powerbanks en de Varta powerbanks. Als je kijkt naar de tabel met de prijzen van de powerbanks, zie je dat de GP powerbanks een betere prijs hebben ten opzichte van de mAh waarde van de powerbank.

Blokker heeft 20 powerbanks waarbij deze bijna allemaal alleen op de website te bestellen zijn. Je kan deze dus niet eerst in de winkel bekijken, maar je moet deze direct bestellen. Daartegenover heeft de Blokker een service voor de retourkosten, want deze zijn namelijk gratis! Op de website van de Blokker is voldoende informatie te vinden over de powerbanks en ook over de voorwaarden die het bedrijf hanteert bij het bestellen en retourneren.

Ons aanbod

Wij hebben in ons assortiment veel vergelijkbare powerbanks. Hierbij worden onze powerbanks in twee categorieën onderverdeeld:

Het grootste voordeel waar je bij ons van profiteert is dat je bij ons weet dat je een powerbank van de beste kwaliteit koopt. Wij werken met gecontroleerde leveranciers die alleen de beste kwaliteit leveren, waardoor je weet dat de mAh waarde reëel is.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »