De Voordelen van de Expert:

Wij zijn specialisten op het gebied van Externe Batterijen. Onze specifieke kennis over de batterijen en onze strenge product controles zorgen voor uitermate hoge kwaliteit producten. Wij staan garant voor de beste kwaliteit! Naast enkele bekende merken voeren wij ook ons eigen merk met producten welke exclusief zijn.


 

Snelle Levering. Voor 23:59 besteld = morgen in huis. 

Er is niks vervelender dan wachten op je bestelling. Als u uw bestelling op werkdagen voor 23:59 plaatst wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden met PostNL. Dit is ook van toepassing op bestellingen uit Belgie. Ideaal als u op het laatste moment voor uw vakantie een Externe Batterij nodig heeft. 

Meer informatie over onze levertijden.  


 

Ruime voorraad. Ook tijdens vakanties

Wij houden onze eigen voorraad aan en monitoren deze continu, hierdoor kunnen we altijd op tijd leveren. In tegenstelling tot veel concurrenten die vanuit huis werk werken (en niet altijd hun levertijd nakomen) zijn wij een echte webshop met een klein kantoor en aparte inpakafdeling, hierdoor kunnen we altijd leveren, ook tijdens vakanties!

Mocht u advies willen of grotere aantallen willen afnemen kunt u altijd langskomen, de koffie staat klaar. Kwaliteit. Altijd de correcte mAh waarden. 

U krijgt wat u koopt. Waar andere aanbieders de juiste capaciteit niet serieus nemen, doen wij dit wel!

De meeste powerbanks bevatten Lithium-Ion 18650-batterij cellen, vergelijkbaar met de bekende AA batterij. De afmeting van een 18650-batterij zijn altijd hetzelfde: een diameter van 18mm en een hoogte van 65mm, hier komt ook de naam 18650 vandaan. De meeste gebruikelijke mAh waarden van de 18650-batterij gaat van 1.300 mAh tot 2.600 / 2.800 mAh en u begrijpt het al, het is voor u als consument onmogelijk om te zien welke batterij er in uw powerbank is verwerkt. Daarom worden er veel batterijen van slechts 1300 mAh gebruikt en wordt er vervolgens als 2600 mAh geadverteerd.

Label

U heeft als consument dus geen zicht op de batterijen die in een Externe Batterij zitten. Om marges groot te houden zit bijvoorbeeld in de meeste 5600 mAh powerbanks slechts 4000 (2x 2000) mAh echte accu-capaciteit, hierdoor kunt u uw smartphone minder vaak op laden dan geadverteerd. 

Wij van Externebatterij.nl werken met gecontroleerde leveranciers welke enkel de beste kwaliteit accus leveren, hierdoor kloppen onze mAh waardes altijd. Zo zijn onze powerbanks altijd voorzien van 2600 of 2800 mAh accu's waardoor de mAh waarde altijd kloppend is. Omdat hierdoor de inkoopprijzen fors hoger liggen kan het zo zijn dat een powerbank met (op het oog...) dezelfde mAh waarde bij ons duurder lijkt, maar dit is dus niet altijd een eerlijke vergelijking. Onthoud u dan ook: Goedkoop = Duurkoop. 

Omdat wij achter onze producten staan mag u uw aankoop altijd kosteloos retour sturen!


 

Advies. Wij staan voor u klaar.

We kunnen het ons voorstellen dat u advies wilt over de juist Externe Batterij. Daarom kunt u ons altijd bereiken via de Telefoon of Live Chat. Krijgt u geen gehoor? Stuur ons dan een mail en we reageren binnen enkele uren. 

Advies nodig over onze producten? Raadpleeg de keuzehulp!

U heeft de vragen, wij de antwoorden!

Even geduld...