Wat is de beste Externe Batterij voor Wintersport?

Externe batterij wintersport

Het gebruik van de smartphone op de skipiste is de laatste jaren steeds populairder geworden. Met behulp van apps als Skitracks kan je eenvoudig statistieken bijhouden, zoals welke route je afgelegd hebt en welke snelheden er bereikt zijn, enkel gebruiken deze Apps redelijk wat stroom, waardoor het handig kan zijn om een externe batterij mee te nemen.

In de kou werken batterijen minder efficiënt. Hierdoor zal de batterij van zowel uw smartphone en externe batterij sneller leeg zijn. Daarnaast is het handig om je af te vragen hoeveel ladingen je wilt halen uit je externe batterij, ga je de powerbank elke nacht opladen of wil je er een paar dagen mee doen? 

Ons advies is het kiezen voor een Externe Batterij van minstens 5000 mAh, zie ook het overzicht van al onze powerbanks. Met 5000 mAh is het mogelijk om een gemiddelde smartphone meer dan 2 keer op te laden, hierdoor is het niet noodzakelijk om de powerbank elke keer na gebruik weer te herladen. Een grotere capaciteit van de powerbank en 2 USB uitgangen zijn ook een goede overweging, zo kan de powerbank bijvoorbeeld door 2 personen tegelijk worden gebruikt.

Onze tips binnen de verschillende categoriën:

Budget:
Powerbank 5600 mAh - 1x USB out

Normale capaciteit:
Powerbank 10400 mAh - 2x USB out
Xiaomi 10400 mAh - 1x USB out

Hoge capaciteit:
Xiaomi 16000 mAh - 2x USB out

Heeft u nog vragen over het gebruik van een powerbank op wintersport? Of wilt u advies met uw keuze? Neem vandaag nog contact met ons op!

wintersport powerbank

Even geduld...