VOOR 23:30 uur besteld MORGEN IN HUIS
BOVEN €75 GEEN VERZENDKOSTEN
LAAGSTE PRIJZEN IN NEDERLAND

Door Tessa, 27 september 2017

Het verschil tussen een Powerbank en een Externe Batterij

Wat is het verschil tussen een powerbank en een externe batterij? Wat is de beste aankoop voor jou? Is er wel een verschil of betekenen de termen hetzelfde?

Eigenlijk is een powerbank hetzelfde als een externe batterij, maar er zijn een aantal verschillende termen die deze handige gadget heeftgekregen. Bijvoorbeeld power bank, powerbank, powerpack, juice pack, mobiele oplader en een externe batterij. Deze termen zijn allemaal ander, maar betekenen hetzelfde.

Waarom zijn er verschillende benamingen voor powerbanks?

Deze verschillende benamingen zijn ontstaan doordat bedrijven met hun eigen unieke product op de markt willen komen. Door een eigen unieke naam val je op tussen alle andere aanbieders. Daar heeft onze website www.externebattrij.nl ook de naam aan te danken. In het verleden kozen wij voor de term externe batterij, maar door de jaren heen zijn wij steeds meer de benaming powerbank gaan gebruiken.

Eigenlijk verkopen wij als externebatterij.nl veel verschillende powerbanks. Onze naam en onze productnamen zijn dus verschillend, maar de betekenis is hetzelfde. Wil je weten wat een powerbank is? Neem dan eens een kijkje in onze veelgestelde vragen, daar vind je meer informatie over powerbanks.

Ben je juist benieuwd naar een aantal populaire powerbanks in ons aanbod? Bekijk dan eens de beste powerbanks in onze top 5 powerbanks. Powerbanks die je hier onder andere vindt zijn de Xiaomi 10.000 mAh en de Xiaomi 20.000 mAh.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »