Anker Powerbank kopen? Krachtig & betrouwbaar - Externe Batterij

Terug

Anker Powerbanks (6)

Met powerbanks in verschillende formaten is er voor iedere mobiele telefoon of tablet een geschikte externe batterij. Heb je vragen over een van de Anker powerbanks? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder met het kopen van een Anker powerbank!

Filters

Anker Powerbanks

Binnen deze pagina van ExterneBatterij.nl vind je de krachtigste powerbanks van Anker. Het Amerikaanse Anker is een van de marktleiders voor het opladen van mobiele apparaten.

Anker powerbanks: voor ieder wat wils

Anker heeft het aanbod van powerbanks verdeeld in verschillende formaten. Variërend van powerbanks die perfect geschikt zijn om mee te nemen in je broekzak of handtasje, tot grotere powerbanks waarmee je ruim 7 keer je iPhone 8 volledig op kunt laden. Anker is innovatief in het efficiënt opslaan van energie. Daardoor zijn de Anker powerbanks relatief klein, terwijl de capaciteit erg groot is.

Kleine powerbanks van Anker

Anker heeft een aantal powerbanks tot 5000 mAh. Met deze relatief kleine powerbanks kun je je telefoon ongeveer 2 keer volledig opladen. Perfect als je een dag op pad gaat en je verwacht dat je je telefoon intensief gaat gebruiken. Het voordeel van deze kleine powerbanks is dat ze snel zijn opgeladen en dat je ze gemakkelijk mee kunt nemen omdat ze klein van omvang zijn en erg licht.

Powerbanks met hoge capaciteit

De kleine powerbanks zijn wat minder geschikt als je langere tijd zonder vaste stroom zit. Bijvoorbeeld wanneer je een weekend weg bent of als je een tablet wilt op wilt laden. Dan zijn grotere powerbanks een oplossing. Juist in deze grote powerbanks biedt Anker een meerwaarde. Doordat Anker de kennis heeft om energie efficiënt op te slaan, blijven de powerbanks met een hoge capaciteit nog steeds relatief klein en licht. Ideaal dus wanneer je op vakantie gaat en je rekening moet houden met het gewicht dat je meeneemt. Bijvoorbeeld als je gaat backpacken en je maximaal 20 kilogram bagage mee mag nemen.

Powerbanks met twee usb-uitgangen

Powerbanks met veel mAh hebben vaak meerdere USB-uitgangen. Ook Anker powerbanks met veel mAh hebben twee USB-uitgangen. Bij veel powerbanks neemt de stroomoutput af wanneer je twee apparaten tegelijkertijd oplaadt. Bij Anker powerbanks gebeurt dit niet. Dankzij de hoge stroomsterkte output kun je met gemak meerdere apparaten tegelijkertijd opladen met de grote powerbanks van Anker.

PowerIQ

Anker powerbanks zijn uitgerust met de intelligente PowerIQ functionaliteit. PowerbankIQ herkent hoeveel weerstand er is bij het opladen van een telefoon, tablet, camera of ander apparaat. Op basis van deze weerstand kan de powerbank de ideale stroomsterkte (Ampère) bepalen. Bij kleine apparaten kan de stroomsterkte laag gehouden worden, terwijl tablets en grotere apparaten een hogere sterkte nodig hebben. Zo kan de laadtijd van de apparaten geoptimaliseerd worden. De snelle powerbanks van Anker besparen je tot wel 50% laadtijd!

Anker powerbank kopen bij ExterneBatterij.nl

ExterneBatterij.nl heeft een ruim aanbod aan powerbanks. Naast powerbanks van Anker vind je bijvoorbeeld ook Xiaomi powerbanks en Xtorm powerbanks. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste powerbank? Of wil je meer weten over specificaties van een van de Anker powerbanks? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder om een Anker powerbank te kopen.

Kenmerken van een Anker powerbank

  • Anker biedt powerbanks aan met erg hoge capaciteit
  • De grotere Anker powerbanks hebben meerdere USB-poorten
  • Powerbanks van Anker bepalen de ideale stroomsterkte om op te laden m.b.v. PowerIQ
  • Ook powerbanks beschikbaar met USB-C uitgang
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh