RAVPower Powerbanks: Laptop powerbanks & Outdoor - Externe Batterij

Terug

RAVPower Powerbanks (5)

RAVPower heeft powerbanks met geïntegreerde AC stopcontacten, draadloos ladende powerbanks, en speciale outdoor powerbanks.

Filters

RAVPower

RAVPower is een jong en snel groeiend bedrijf dat in 2011 is opgericht. Ze hebben een erg breed assortiment variërend van hoge capaciteit powerbanks tot opladers en travelrouters. RAVPower’s kennis op het gebied van elektronica zorgt ervoor dat ze hun producten zo compact en veilig mogelijk kunnen maken.

iSmart

RAVPower’s technici hebben de unieke iSmart technologie ontwikkelt. iSmart is ontworpen om de veiligheid van de powerbank en je apparaten te waarborgen en de hoogste kwaliteit van de producten te garanderen. De iSmart technologie zorgt ervoor dat de powerbank de juiste hoeveelheid stroom doorgeeft aan jouw apparaat, dit zorgt ervoor dat de accu’s van beide apparaten langer mee gaan en het laad proces efficiënter verloopt. De bijkomende functies van iSmart zijn de ingebouwde beveiliging om onder andere overhitting en kortsluiting te voorkomen.

Unieke powerbanks

RAVPower heeft meerdere unieke powerbanks waarmee ze zich onderscheiden van de concurrentie. Naast normale powerbanks met een hoge capaciteit maakt RAVPower ook powerbanks met geïntegreerde AC stopcontacten, draadloos ladende powerbanks, en speciale outdoor powerbanks.

Wat jij ook zoekt in een powerbank, de kans is groot dat RAVPower een product heeft dat bij jou past!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh