Powerbank 20.000 mAh - Externe Batterij

Terug

Powerbank 20.000 mAh (6)

De grotere capaciteit powerbank krachtpatsers zijn hier verzameld. Een powerbank 20.000 mAh biedt voldoende batterijcapaciteit om een gemiddelde smartphone ruim 8 keer op te laden. Een tablet kun je hier ongeveer 2,5 keer mee opladen.

Filters

Hierna moet de powerbank zelf weer opgeladen worden. Voor het opladen van een powerbank met 20.000 mAh raden we een Quick Charger aan. De fabrikant raadt ook aan om deze oplaadbron (Quick Charger) te gebruiken om de powerbank in minder tijd op te laden. Een 20.000 mAh kun je in ongeveer 5 uur opladen met Quick Charge technologie.

Powerbanks van 20.000 mAh

De capaciteit van batterijen en accu’s wordt doorgaans gemeten in milliampère per uur, ofwel mAh. Hoe hoger de mAh is, hoe groter de capaciteit van de batterij. Dit geldt dus ook voor powerbanks, wat eigenlijk oplaadbare batterijen zijn. Powerbanks van 20.000 mAh zijn relatief groot. Het gevolg hiervan is dat je je telefoon en tablet meerdere malen op kunt laden met een externe batterij van 20.000 mAh, maar het betekent ook dat een powerbank van 20.000 mAh vrij zwaar is. Gemiddeld zo’n 300 gram. Vind je dit te zwaar en is het niet nodig om je telefoon zo’n 8 keer op te laden met één powerbank? Dan kun je misschien beter kiezen voor een powerbank van 10.000 mAh.

Verschillende merken powerbanks

De powerbanks van 20.000 mAh zijn beschikbaar in verschillende merken. Zo vind je powerbanks van het populaire Xiaomi, een merk dat kwaliteit en ergonomie biedt in haar powerbanks. De strak afgewerkte Xiaomi powerbanks gaan lang mee en zijn stootvast. Daarnaast vind je bij ExterneBatterij.nl ook 20.000 mAh powerbanks van iWalk. Deze powerbanks zijn wat duurder dan Xiaomi powerbanks, maar heeft naast de twee normale USB-poorten ook een USB-c poort waarmee je je Macbook kunt opladen. Erg handig dus als extra capaciteit van je laptop!

Veel diversiteit in kwaliteit

De powerbanks bij ExterneBatterij.nl worden uitgebreid gecheckt op kwaliteit. Zo gaan we bijvoorbeeld na of de capaciteit die beloofd wordt in een powerbank, wel echt de capaciteit is die in de externe batterij zit. Ook voeren we alleen merken waarvan de mAh voor langere tijd stabiel blijft en er dus geen moeheid van de batterij optreedt. Het gevolg is dat je bij ExterneBatterij.nl alleen betrouwbare merken vindt. Mocht je andere powerbanks vinden die veel goedkoper zijn, let er dan op dat de betrouwbaarheid en veiligheid lager zou kunnen zijn.

Powerbank van 20.000 mAh kopen

Bij ExterneBatterij.nl vind je een compleet aanbod powerbanks. Mocht je een vraag hebben over een van de 20.000 mAh powerbanks, neem dan contact op. We helpen je graag verder om een geschikte powerbank te kopen! Als je vandaag je powerbank vandaag bestelt, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh