VOOR 23:30 uur besteld MORGEN IN HUIS
BOVEN €75 GEEN VERZENDKOSTEN
LAAGSTE PRIJZEN IN NEDERLAND

Door Damir, 22 februari 2018

5 Beste Powerbanks voor Nintendo Switch 2018

De Nintendo Switch is een baanbrekende vernieuwing op het gebied van portable gaming. Thuis ligt je console vermoedelijk in zijn dock aangesloten op de TV. Zodra je ergens heen moet, neem je hem gemakkelijk mee om lekker verder te kunnen spelen! Totdat de batterij leeg is.. Als je intensieve spellen speelt kan dat al binnen 2 uur het geval zijn. Dat moet je natuurlijk niet hebben.. Met de goede powerbank kun je voorkomen dat je je spel moet staken vanwege een lege batterij.

Nintendo Switch Snel Leeg

Wanneer je voor de Nintendo Switch een powerbank aanschaft, weet je zeker dat je nooit meer zonder stroom komt te zitten. Het is algemeen bekend dat de Nintendo Switch snel leeg raakt. Erg vervelend wanneer je geen stroom tot je beschikking hebt. Met een powerbank 30.000 mAh kun je tot wel 6 keer langer spelen. Uit eigen ervaring zijn wij tot de conclusie gekomen dat de Nintendo Switch na twee uur gebruik al leeg. Ook al was de Switch volledig opgeladen. De Nintendo is uitgevoerd met een 4.310mAh accu.

Een goede powerbank met de juiste mAh-waardes, kan een uitkomst zijn. Maar welke powerbank is het meest geschikt voor de Nintendo Switch?

Beste Powerbanks voor Nintendo Switch

  • Xiaomi 10.000 mAh Powerbank V3
  • Aukey Powerbank PB-Y3 30.000 mAh
  • Xiaomi Powerbank 20.000 mAh V2
  • iWalk Scorpion X 12.000 mAh

 

1.Xiaomi 10.000 mAh Powerbank V3

Dankzij het kleine ontwerp, is deze powerbank gemakkelijk mee te nemen. Met zijn behuizing van aluminium is hij stevig en licht van gewicht. Voorzien van USB-C PD voor extra snel opladen van de Nintendo Switch. 

2. Aukey Powerbank PB-Y3 30.000 mAh

Deze Aukey 30.000 mAh powerbank geeft je genoeg externe batterij om de Switch 6 tot 7 keer volledig op te laden. Door de 2 uitgaande poorten kun je er ook meerdere devices tegelijk mee opladen. De Aukey powerbank wordt geleverd inclusief een USB-A naar USB-C kabel waardoor je de Nintendo Switch direct kunt opladen. De Aukey powerbank biedt een garantie van 12 maanden.

3. Xiaomi Powerbank 20.000 mAh V2

Xiaomi heeft naast de 10.000 ook een Xiaomi 20.000 mAh versie. Deze powerbank is voorzien 2 USB uitgangen en heeft een hoogwaardige chipset, waardoor de powerbank is beveiligd tegen overspanning, kortsluiting, overlading en hoge temperaturen. Hierdoor is jouw Nintendo Switch ook goed beschermd! Je kunt de Nintendo Switch met de Xiaomi 20.000 mAh ongeveer 4 keer volledig opladen.

4. iWalk Scorpion X 12.000 mAh

De iWalk Scorpion X heeft een capaciteit van 12.000 mAh en heeft een strak en minimalistisch design. Met de iWalk Scorpion X kan je je speeltijd tot 3 keer verlengen.
 Het grote voordeel van de iWalk Scorpion X is dat hij alle kabels die je nodig hebt, geïntegreerd heeft in de powerbank. De iWalk heeft een lightning kabel, een micro USB kabel, een USB C kabel netjes verborgen in zijn behuizing. Hierdoor hoef je niet meer al je kabels mee te nemen als je op reis gaat. Dit maakt de iWalk Scorpion X een van de meest praktische powerbanks.

Mocht je met minder speeltijd genoegen nemen kan je je andere devices gelijktijdig opladen.

Let op! Gelijktijdig meerdere devices opladen kan de oplaad snelheid beïnvloeden.

Is de powerbank leeg? Dankzij de pass through technologie van de iWalk kan je tijdens het laden van de powerbank, ook je andere apparaten gewoon opladen via de powerbank. Je kunt dus eenvoudig alles tegelijk opladen!

Aanbevolen extra's

Aukey CB-CD2 - 1 Meter USB A naar C kabel Deze USB A naar C kabel is beschikbaar in lengte van 1 en 2 meter en is gemaakt van duurzaam materiaal dat ontworpen is voor intensief gebruik.

Quick Charger van Aukey - PA-T11 De Aukey PA-T11 heeft 6 oplaad poorten om je al je apparaten op één plek op te kunnen laden. De oplader maakt gebruik van Qualcomm’s QuickCharge technologie, zodat al je apparaten zo weer opgeladen zijn en klaar voor gebruik. Dankzij alle ingebouwde beveiliging tegen kortsluiting en overspanning, blijven je apparaten veilig. Met deze multilader kun je tot maar liefst 6 apparaten tegelijk opladen.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »