ExterneBatterij.nl

 • Hoe goed zijn Solar Powerbanks?

  Solar powerbank, vrouw aan tafel met solar laderMet de zomervakantie voor de deur gaan de meeste mensen op zoek naar een powerbank. Ook in de vakantie wil je altijd een goed gevulde accu voor je telefoon hebben. Op het strand, op de camping of tijdens het fietsen is het fijn om altijd op je telefoon te kunnen rekenen. Lees verder

 • Powerbank voor Fietsnavigatie

  Powerbank op fiets bevestigd - Fietsnavigatie

  Iedere fietser kent het wel, de route is uitgestippeld en ingeladen in de fietscomputer, uitrusting is compleet, kettingen gesmeerd en de banden zijn goed opgepompt. Echter voordat je bij de eerste stop bent, is de accu van de fietscomputer leeg. Daarom zijn er nu ook powerbanks voor fietscomputers verkrijgbaar. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je je fietscomputer halverwege de route niet meer kunt gebruiken. Maar welke powerbank heb je nu precies nodig?

  Lees verder

 • Powerbank voor Xbox en Playstation

  Powerbank voor Xbox en Playstation Powerbank voor Xbox en Playstation

  Je kent het wel, zit je net lekker in je game, is je controller leeg en moet hij eerst worden opgeladen. Je moet op zoek naar het kabeltje wat eigenlijk net te kort is om lekker verder te kunnen gamen.. De oplossing hiervoor is een opgeladen powerbank die je gemakkelijk inplugt waardoor je snel ongestoord verder kunt met je spel.

  Lees verder
 • De beste powerbank

  De beste powerbanks

  Je wilt natuurlijk niks missen en dus moet je altijd over je telefoon kunnen beschikken om het internet te kunnen afstruinen en je social mediakanalen up-to-date te houden. Een smartphone intensief gebruiken vraagt een hoop van de accu. Het is dus handig om altijd en overal een powerbank bij je te hebben, zodat je de accu van je telefoon altijd kunt opladen als de telefoon daar om vraagt. Maar welke powerbank is anno april 2018 nou de beste? In dit blog gaan wij je uitleggen op welke punten een powerbank scoort en welke er het beste aan deze punten voldoet.

  Lees verder
 • 5 Beste Powerbanks voor Nintendo Switch 2018

  Nintendo Switch Powerbank 5 Beste Powerbanks voor Nintendo Switch 2018

  De Nintendo Switch is een baanbrekende vernieuwing op het gebied van portable gaming. Thuis ligt je console vermoedelijk in zijn dock aangesloten op de TV. Zodra je ergens heen moet, neem je hem gemakkelijk mee om lekker verder te kunnen spelen! Totdat de batterij leeg is.. Als je intensieve spellen speelt kan dat al binnen 2 uur het geval zijn. Dat moet je natuurlijk niet hebben.. Met de goede powerbank kun je voorkomen dat je je spel moet staken vanwege een lege batterij.

  Lees verder
 • Sinterklaas Powerbank Gedicht

  Sinterklaas Powerbank Gedicht Sinterklaas Powerbank Gedicht

  Lees verder

 • Lege batterij bij koud weer?

  Lege batterij bij koud weer? Lege batterij bij koud weer?

  De wintertijd is ingegaan en het wordt steeds kouder. Niet alleen wij worden minder blij van het koude weer, maar ook je iPhone vindt dit minder prettig. Soms valt je iPhone al uit wanneer hij nog 30% (of zelfs meer!) batterij heeft. Hoe komt dit? En misschien nog belangrijker: Hoe voorkom je dit?

  Lees verder
 • Xiaomi Mi Powerbank 10000 mAh als Beste Getest!

  xiaomi-mi-powerbank-10000-mah Xiaomi Mi Powerbank 10000mAh Als Beste Getest!

  Wil je niet met een lege telefoon of een lege tablet zitten? Een powerbank biedt de oplossing. Er zijn veel verschillende powerbanks, welke moet je kiezen? De Consumentenbond deed hier onderzoek naar. Onze Xiaomi Mi Powerbank 10000 mAh komt als een van de beste uit de test! Lees verder

 • Het verschil tussen een Powerbank en een Externe Batterij

   

  Wat is het verschil tussen een powerbank en een externe batterij? Wat is de beste aankoop voor jou? Is er wel een verschil of betekenen de termen hetzelfde?

  Lees verder
 • Waar moet je voor kiezen? Een powerbank of een battery case?

  Powerbank of BatterycaseKomende week ga ik weer op vakantie en moet ik kiezen hoe ik mijn smartphone opgeladen kan houden. Juist op de momenten dat ik hem wil gebruiken is hij vaak leeg en daar sta ik dan. Het is bizar hoe we in deze tijd zo afhankelijk zijn geworden van een smartphone, maar voor een lege batterij wil ik een oplossing voor vinden. Nu ga ik op reis en is een battery case wel handig, maar thuis merk ik dat ik weer liever een losse powerbank heb. Wat is nu precies het verschil tussen een powerbank of battery case? En wat zijn de voor en nadelen hiervan?

  Lees verder

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Even geduld...