Powerbank iPad - Externe Batterij

Terug

Powerbank iPad (19)

Om de batterij van een iPad op te laden is meer energie nodig dan voor het opladen van een iPhone.

Filters

Je hebt dan ook een vrij grote powerbank nodig als je je iPad op wilt laden met een externe batterij. Op deze pagina vind je de powerbanks die hiervoor geschikt zijn. Binnen het aanbod vind je iPad powerbanks van verschillende capaciteiten. De vuistregel is dat de powerbanks met een hogere capaciteit je iPad vaker op kunt laden. We raden altijd aan om eerst te kijken hoe groot de batterij van je iPad is zodat je weet hoe vaak je de iPad op kunt laden met een powerbank voor een iPad. Je kunt dit berekenen door de capaciteit van de powerbank te delen door de batterijcapaciteit van je iPad. Heb je vragen over een van de powerbanks op deze pagina? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Powerbank voor iPad kopen

De batterij van een iPad gaat gemiddeld een maand mee als de iPad stand-by staat. Uiteraard gebruik je je iPad veel vaker en gaat de batterij sneller leeg. Bij normaal gebruik gaat een gemiddelde nieuwe iPad ongeveer 10 uur mee. Als je er meer mee doet dan normaal kan het nodig zijn om de iPad nog eerder op te laden. Vooral op vakanties wordt de iPad intensief gebruikt. Juist daar is de toegang tot vaste stroom minder goed en is een powerbank voor je iPad een goede oplossing. Ook wanneer je thuis of zakelijk je iPad eens wat intensiever gebruikt is het fijn om een powerbank bij de hand te hebben en niet vast te zitten aan een stopcontact.

Welke capaciteit heeft mijn iPad powerbank nodig?

Bij ExterneBatterij.nl vind je daarom een breed aanbod aan powerbanks die geschikt zijn voor je iPad of een powerbank voor andere tablet. Omdat de batterij van een iPad vrij groot is, heb je ook een grotere powerbank nodig dan voor je smartphone. Op deze pagina zijn daarom alleen powerbanks met een capaciteit van minimaal 10.000 mAh zichtbaar. Met deze powerbank van 10.000 mAh zou je een iPad Mini 4 twee keer volledig op kunnen laden. Als je geen iPad Mini hebt, maar juist een wat grotere, dan is het aan te raden om een grotere powerbank aan te schaffen. Grotere powerbanks hebben een grotere batterij en om de batterij op te laden wordt er dus meer van de powerbank gevraagd.

Tips om de juiste capaciteit van de powerbank te kiezen

Als je twijfelt over de capaciteit die de iPad powerbank nodig heeft, dan is het goed om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Hoe groot is de batterij van je iPad?
  2. Hoe vaak wil je de batterij van de iPad opladen met één powerbank?
  3. Wat is de uitkomst van de volgende som: 
    Grootte van de batterij vermenigvuldigd de keren dat je de batterij op wilt laden met een volle powerbank
  4. De uitkomst van vraag 3 is dan de capaciteit van de powerbank die je nodig hebt.

Verschillende merken

Als je een keuze hebt gemaakt voor de capaciteit voor je iPad powerbank, dan is het goed om vervolgens een geschikt merk te vinden. Bij ExterneBatterij.nl vind je verschillende merken powerbanks. Zo zijn er verschillende Xiaomi powerbanks die zeer geschikt zijn als iPad powerbank. Verder zijn er ook relatief goedkope Movadi powerbanks die geschikt zijn voor het opladen van je iPad. Als je een powerbank gaat kopen dan is het belangrijk om te letten op de vorm en omvang van de powerbank en op de kenmerken van de powerbank. Wil je een compacte powerbank? Dan bieden de Xiaomi powerbanks een goede verhouding tussen capaciteit en omvang. Hecht je juist veel waarde aan de snelheid van het opladen? Dan kun je het beste kiezen voor een Aukey powerbank.

Een iPad powerbank kopen bij ExterneBatterij.nl

Heb je meer hulp nodig bij het kiezen van een goede powerbank voor je iPad? Neem dan gerust contact op. De medewerkers van ExterneBatterij.nl helpen je graag verder bij het kopen van powerbank die geschikt is voor je iPad!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh