VOOR 23:30 uur besteld MORGEN IN HUIS
BOVEN €75 GEEN VERZENDKOSTEN
LAAGSTE PRIJZEN IN NEDERLAND

RAVPower - 25.000 mAh - Solar Powerbank

Productomschrijving
Dit is een musthave powerbank onder de survivors en backpackers. RAVPower is inmiddels een bekend merk in de markt van powerbanks en heeft zich door de jaren heen ook bewezen als kwaliteitsvol merk. Ze fabriceren naast deze outdoor powerbank ook powerbanks met geïntegreerde AC stopcontacten en draadloze QI powerbanks.  Outdoor Powerbank met Sola...

Dit is een musthave powerbank onder de survivors en backpackers. RAVPower is inmiddels een bekend merk in de markt van powerbanks en heeft zich door de jaren heen ook bewezen als kwaliteitsvol merk. Ze fabriceren naast deze outdoor powerbank ook powerbanks met geïntegreerde AC stopcontacten en draadloze QI powerbanks. 

Outdoor Powerbank met Solar functie

De RAVPower 25.000 mAh powerbank is stof-, schok en waterdicht. De ingebouwde LED kan je tijdens het donker gebruiken en je beschikt dan over een duidelijke lichtbron. In noodgevallen kun je SOS functie gebruiken. 

We raden altijd aan om voor je reis de powerbank op te laden en gedurende je reis de powerbank weer bij te laden via de solar / zonnepaneel functie. Als je de powerbank snel wilt opladen tijdens een kort verblijf kun je dit doen met 2 opladers via de USB-C en micro-USB input tegelijk (zie afbeelding Dual Micro USB & USB-C Charging). Hierdoor kun je de powerbank geheel opladen in 5 uur! Je hebt hiervoor wel een Quick Charge lader nodig, zie ook onze quick charge laders

 

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
RP-PB083
SKU
ES92155
Dit getal geeft aan voor welke apparaten de powerbank geschikt is. 10.000 - laad je smartphones 2-3 keer op. 20.000 - laad je smartphone 5-7 keer op. 27.000 - grote powerbank, laad je tablet/laptop op. Powerbank mag mee in het vliegtuig.
Capaciteit
25.000 mAh
Veel powerbanks zijn gemaakt van kunststof. Sommige powerbanks hebben een metalen behuizing, vaak is dit aluminium. De behuizing heeft weinig effect betere bescherming.
Materiaal
Kunststof

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Dit heb je eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »