Powerbank bedrukken - Een uniek relatiegeschenk!

Powerbank bedrukken

Een bedrukte powerbank met uw bedrijfslogo is een uniek relatiegeschenk. Een powerbank is een zeer handige en nuttige gadget die dagelijks en op veel openbare plekken gebruikt zal worden, hierdoor komen er veel mensen in aanraking met uw bedrijfslogo. Daarnaast is de powerbank een zeer dankbaar geschenk om aan uw medewerkers of relaties te geven. 

Vragen? Neem contact met ons op!
Stuur een E-Mail
Telefonisch: 0182 - 234 603
Snel direct contact? Chat met ons!

Goedkoop powerbanks bedrukken v.a. €6,50

Powerbanks bedrukken goedkoop en snel? Wij leveren al vanaf €6,50 binnen 1-2 weken. Mooie bedrukt voor een lage prijs, ideaal als relatiegeschenk. Deze goedkope prijs is voor de powerbank, bedrukking van de powerbank en levering naar u. Heeft u vragen over een type powerbank? Vraag dan gerust naar onze specialisten, zij vertellen u er graag over.

 

Powerbank bedrijfslogo

Er zijn diverse mogelijkheden om een powerbank te bedrukken / personaliseren. De meest voorkomende manier is het bedrukken van uw logo op de powerbank, maar ook een eigen verpakking of bedrukte USB kabel behoren tot de mogelijkheden. Wij werken samen met een drukker die gespecialiseerd is in het bedrukken van powerbanks en al vele opdrachten voor ons verwerkt heeft. Voor de meeste powerbanks zijn dan al drukmallen gemaakt waardoor uw opdracht snel kan worden verwerkt. 

Standaard kunt u kiezen voor zeefdruk wat een prima kwaliteit en duurzaamheid oplevert voor een scherpe prijs. Een andere mogelijkheid is het kiezen voor een UV-print bedrukking, deze mogelijkheid kunt u exclusief bij ons vinden en geeft u een superieure bedrukking. Deze vorm van bedrukking is krasvast en zal dus niet vervagen, ook niet na veel en intensief gebruik van de powerbank.  Daarnaast kunnen we uw logo sinds kort ook graveren in de powerbank.

 

Ook in kleine aantallen

Doordat we van de meeste powerbanks al mallen klaar hebben liggen kunnen we orders vanaf 10 stuks al voor u bedrukken. Uiteraard zullen de prijzen scherper worden naarmate u meer powerbanks wilt laten bedrukken. Grote orders zijn ook geen probleem, door ons grote magazijn kunnen we veel opslaan en zijn orders boven de 5000 stuks ook mogelijk. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Naast het enkel bedrukken en aanleveren van de powerbanks kunnen we ook de verzending naar uw relaties voor onze rekening nemen. U levert ons een excel lijst aan met de adressen waar een powerbank naar toe verstuurd moet worden en wij sturen uw relatie waar ook ter wereld de powerbank toe vanuit ons magazijn in Nederland. U kunt dan tevens bij elke zending een kaartje of accessoire toevoegen. Neem contact met ons voor de prijzen en mogelijkheden.

Sample

Om het product, materiaal, kwaliteit, kleur en andere criteria te beoordelen heeft u de mogelijkheid om een powerbank sample te bestellen. Wij brengen u de kosten van het product en de verzending in rekening indien er na ontvangst van het sample geen order volgt. Bij een uiteindelijke bestelling zullen wij de samplekosten van de bestelde powerbank uiteraard voor onze rekening nemen.

Portfolio

Wij hebben inmiddels al veel powerbanks bedrukt voor bedrijven in het binnen- en buitenland. We hebben bedrukte powerbanks geleverd aan de volgende bedrijven:

  • KLPD (Korps landelijke politiediensten) 
  • Koninklijke Marechaussee 
  • Gemeente Geertruidenberg
  • PSICON
  • Rhinology
  • DSM
  • AAE BV
  • van Walraven

Even geduld...