Terug

Movadi Powerbanks (5)

Als je op zoek bent naar een goedkope powerbank met een goede specificaties, dan zijn de Movadi powerbanks een goede oplossing. De powerbanks van Movadi zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Filters

Zo kan je kiezen voor een compacte powerbank met een relatief kleine capaciteit, of juist voor een powerbank met hoge capaciteit. Heb je vragen over Movadi? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Een powerbank kopen, waar let je op?

Het aanbod aan powerbanks is de laatste jaren sterk gegroeid. Als je een powerbank gaat kopen, dan is het daarom belangrijk om te letten op een aantal specificaties van de externe batterij en dit te vergelijken met de wensen die je zelf hebt. De belangrijkste specificatie van een externe batterij is de capaciteit.

Een grote capaciteit is handig wanneer je je tablet op wilt laden of wanneer je meerdere dagen geen beschikking hebt over netstroom. Een kleinere powerbank is juist handiger als je merkt dat de batterij van je telefoon het einde van de (werk)dag niet haalt. Dan kan een kleine powerbank handig zijn om de laatste uren van de dag te overbruggen. Het grote voordeel van zo’n kleinere powerbank is dat deze powerbanks redelijk compact zijn en daarmee perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik. 

Als je een powerbank voor je tablet zoekt is het overigens aan te raden om te kiezen voor een powerbank met hoge capaciteit (vanaf 10.000mAh bijvoorbeeld). Het voordeel van deze grotere capaciteiten is dat je hier je telefoon ook meerdere malen mee kunt opladen. 

Als je let op de capaciteit van een powerbank is het ook belangrijk om te weten dat niet altijd de juiste mAh-waardes worden gecommuniceerd door de verkopende partij. Bij ExterneBatterij hechten we hier juist extra waarde aan. Daarom vind je binnen ons assortiment alleen merken met een betrouwbare weergave van capaciteiten.

Naast de capaciteit is het belangrijk om te letten om de gebruiksvriendelijkheid van de powerbank. Als je vaak meerdere toestellen tegelijk op wilt laden, dan is het bijvoorbeeld handig om een powerbank te kopen met meerdere USB-poorten. Niet alle Movadi powerbanks hebben dit, maar de Xtorm powerbanks en meest Xiaomi powerbanks zijn wel standaard uitgerust met meerdere USB-poorten. Het aantal USB-poorten per powerbank staat toegelicht op de productpagina. Als laatste is het ook fijn wanneer de powerbank beschikbaar is in de kleur en vorm die je fijn vindt. Bij Movadi vind je daarom verschillende kleuren en vormen powerbanks.

Goedkope powerbank kopen

Movadi biedt kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De powerbanks hebben een vrij lange levensduur bij normaal gebruik en zijn aantrekkelijk geprijsd. Daarmee kan je een relatief goedkope powerbank kopen voor je tablet of telefoon. Naast de aantrekkelijke prijs van de Movadi powerbanks, zijn we ook in staat om je bestelling snel bij je te bezorgen. Bestellingen die op werkdagen voor 23.00 uur worden gedaan, worden de volgende dag nog bij je thuisbezorgd! Loop je tijdens het kopen van je externe batterij tegen vragen aan? Neem dan gerust contact op!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh