Merken

ExterneBatterij.nl heeft een breed aanbod aan powerbanks. Binnen dit aanbod worden vier merken gevoerd waarvan we de kwaliteit uitgebreid getest hebben. Op die manier hebben we een selectie van de beste powerbanks. Selecteer hieronder eenvoudig het merk waarvan je een powerbank wilt kopen. Mocht je vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder!

Compleet aanbod met select aantal merken

Binnen het aanbod aan merken vind je bij ExterneBatterij.nl alleen merken van een hoge kwaliteit. Dit houdt in dat we je kunnen garanderen dat er alleen echte mAh waardes worden gecommuniceerd op de powerbanks en dat je je telefoon of tablet veilig kunt laden met de powerbanks. Onderstaand wordt er per merk een korte introductie gegeven.

Xtorm powerbank

Xtorm powerbanks staan bekend als een compacte powerbanks die zowel telefoons als tablets kunnen laden. Met name de snelheid waarmee de Xtorm powerbanks je device laden worden als belangrijk pluspunt genoemd. Bovendien hebben de externe batterijen van Xtorm meerdere USB-poorten. Dit betekent dat je meerdere telefoons tegelijk op kunt laden met een externe batterij van Xtorm. Voor het laden van tablets is het overigens wel aan te raden om een Xtorm powerbank te kopen met een hoge capaciteit.

Xiaomi powerbank

Xiaomi combineert power en design in hun compacte powerbanks. De externe batterijen van Xiaomi zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn steevast bekleed met een strak laagje aluminium. Dit aluminium zorgt allereerst voor een moderne uitstraling, maar daarnaast beschermt het ook de interne batterij tegen beschadiging van buitenaf. Hiermee wordt de levensduur van een Xiaomi powerbank verbeterd. Bovendien zijn de aluminium powerbanks goed te bedrukken en daarmee lenen Xiaomi powerbanks zich goed als relatiegeschenk.

Movadi powerbank

Movadi heeft als jong Nederlands merk een kleine hoeveelheid powerbanks in het aanbod. Bij de ontwikkeling van de producten wordt de productie en realisatie zoveel mogelijk in eigen huis gehouden. Op die manier kunnen er relatief goedkope powerbanks gemaakt worden van hoge kwaliteit.

 

Een externe batterij kopen

Binnen het aanbod van de verschillende merken powerbanks zijn er externe batterijen beschikbaar van verschillende capaciteiten. Een grote powerbank is in staat om vaker je telefoon op te laden dan een kleinere powerbank. Aan de andere kant kan een kleine powerbank aantrekkelijker zijn om dat de prijs lager is en de powerbanks makkelijker mee te nemen zijn. Heb je specifieke vragen over een van de powerbanks? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder om een goede externe batterij te kopen!

Even geduld...