Terug

Oplaadbaar hoesje voor je smartphone (14)

Een battery case, of oplaadbaar hoesje, is een beschermhoes voor je toestel voorzien van een ingebouwde accu. Een oplaadbaar hoesje voor je telefoon is multifunctioneel. Het grote voordeel van een batterij hoesje is dat het erg gebruiksvriendelijk is. Zo

Filters

Oplaadbaar hoesje kopen

Een batterij en hoesje in 1? Dat is een ideale combinatie en zorgt ervoor dat je nooit met een lege telefoonaccu komt te staan. Een battery case, of oplaadbaar hoesje, is een beschermhoes voor je toestel voorzien van een ingebouwde accu. Een oplaadbaar hoesje voor je telefoon is multifunctioneel. Het grote voordeel van een batterijhoesje is dat het erg gebruiksvriendelijk is. Zo kun je de telefoon gewoon opladen, terwijl de oplaadbare hoes nog om het toestel zit. Zo wordt de accu van de telefoon eerst opgeladen en vervolgens de accu in de hoes. Bij het gebruik van het toestel wordt juist eerst de accu van de hoes aangesproken en daarna pas de batterij van het toestel. Zo heb je de gehele dag een volle telefoon. In vergelijking met een powerbank is een battery case een stuk gemakkelijker in gebruik. Geen gesleep meer met een aparte powerbank en het juiste snoertje!

Types oplaadbare hoesjes

Aangezien de iPhone de meest gebruikte smartphone ter wereld is, zijn er voornamelijk battery cases voor de iPhone beschikbaar. Wij hebben oplaadbare hoesjes voor de momenteel meest in omloop zijnde iphones. Ook voor de op de tweede meest gebruikte smartphone, de Samsung Galaxy, zijn er diverse oplaadbare hoesjes te koop. Daarnaast zijn de hoesjes verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals kunststof en rubber.

Aansluitingen

De oplaadbare hoesjes zijn verkrijgbaar met verschillende aansluitingen, zo zijn er cases met een lightning aansluiting en met micro-usb.

Hoesjes in alle kleuren

Lijkt het jou ook ideaal om nooit met een lege batterij te staan? Dan kun je heel gemakkelijk via onze website een oplaadbaar hoesjes bestellen in een leuke kleur. De hoesjes zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • - Blauw
  • - Goud
  • - Rood
  • - Roze
  • - Wit
  • - Zwart

Kies het hoesje dat het beste bij jou past en plaats hem in de winkelwagen. Als je de bestelling voor 23.59 uur hebt geplaatst, is de battery case de volgende dag al bij jou in huis!

Capaciteit oplaadbaar hoesje

Zoals te zien zijn er hoesjes verkrijgbaar met een verschillende capaciteit, maar wat houdt dat precies in? Hoe hoger de capaciteit (in mAh) van de battery case, hoe langer de batterij geladen kan worden.

Oplaadbaar hoesje of powerbank?

Voor beide zijn voor- en nadelen te noemen. Zo hoef je met een oplaadbaar hoesje nooit te slepen met een aparte powerbank en een snoertje. Maar het voordeel van een powerbank is weer dat je niet alleen die bepaalde smartphone kunt opladen, maar bijvoorbeeld ook een tablet, camera of je navigatieapparatuur. Twijfel je wat het beste bij jou past? Maak dan gebruik van onze handige keuzehulp. 

Voordelen ExterneBatterij.nl

Bij ExterneBatterij.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij vinden het erg belangrijk dat de klant krijgt wat hij koopt. Als je een hoesje koopt met een bepaalde capaciteit, kunt je er bij ons vanuit gaan dat onze battery cases ook daadwerkelijk over deze capaciteit beschikken. Waar er bij andere adverteerders nog weleens ruim wordt afrondt naar boven toe, zullen wij dat nooit doen. Je krijgt bij ons wat je koopt! Daarnaast vinden wij een goede en snelle service belangrijk. Heb je vragen over het juiste oplaadbare hoesje voor jouw telefoon met de juiste capaciteit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of live-chat. Wij helpen je graag bij de aankoop van het juiste hoesje of Externe Batterij. Je kunt ons ook mailen. Je krijgt dan binnen enkele uren van ons een passend advies. We hebben een ruime voorraad waardoor je, ook tijdens vakanties, nooit lang hoeft te wachten tot je de bestelling in huis hebt. Wij houden onze voorraad nauwlettend in de gaten, zodat alle voorraden continue aangevuld worden. Mocht je desondanks toch niet het juiste hebben besteld, dan kan het product altijd kosteloos worden teruggestuurd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh