Voor bedrijven

Zakelijk

Bij ExterneBatterij kunt u ook terecht voor zakelijke orders. Een powerbank is een ideaal zakelijk relatiegeschenk. Als mensen veel onderweg zijn is het handig om een powerbank bij de hand te hebben om altijd en overal bereikbaar te blijven. Ons business to business (b2b) team heeft een ruime ervaring met zakelijke klanten en staan u graag persoonlijk te woord om u te adviseren. 

Service & Contact

Wanneer u vragen heeft omtrent een product staan wij, afhankelijk van wat u prettig vindt, per telefoon of via e-mail voor u klaar. Wij luisteren naar wat u wenst en doen ons uiterste best om het probleemloos te laten verlopen. Het contact van uw zakelijke order verloopt niet via onze normale klantenservice maar via een persoonlijke accountmanager. Hij/zij staat voor u klaar, zodat er geen kostbare tijd via derden verloren gaat en u een persoonlijk aanspreekpunt heeft.

Vragen? Neem contact met ons op!
Stuur een E-Mail
Telefonisch: 0182 - 234 603
Snel direct contact? Chat met ons!

Offerte

Wij begrijpen dat u als klant een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Doordat wij met grotere aantallen (vanaf 25 stuks) scherpe prijzen neer kunnen zetten zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt. Bestelt u vaker bij ons en grote hoeveelheden? Dan zullen wij dit uiteraard meenemen in het presenteren van de offerte.
Doordat wij onze eigen ruime voorraad houden in Nieuwegein kunnen wij in de meeste gevallen al de volgende dag bezorgen.
Bekijk hieronder wat voor extra service wij kunnen verlenen aan u! 

Betaling

Afrekenen bij ons kan op rekening, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Wij vragen hier geen extra kosten voor. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen. Indien uw bedrijfsbeleid dit niet toestaat dienen wij dit op voorhand te overleggen en in de offerte. 
Bij een zakelijke bestelling vanuit Europa met een geldig BTW nummer kunnen wij uw bestelling leveren zonder BTW. Dit is alleen mogelijk als u contact met ons opneemt voor het plaatsen van de bestelling en vraagt naar een Intracommunautaire levering. Achteraf kunnen wij geen BTW betalingen retourneren.  

Extra Service

Even geduld...