Terug

Let op: Het is erg druk. Daardoor kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry daarvoor. Meer info?

Grote aantallen

Powerbanks en ExterneBatterijen komen steeds vaker in het hedendaags straatbeeld. Onze smartphones en tablets gaan nu eenmaal snel leeg! Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Onze specifieke kennis over batterijen en onze strenge product controles zorgen voor een hoge kwaliteit producten.

Ruime voorraad

Bij ExterneBatterij houden wij een eigen voorraad aan. Onze inkopers monitoren deze continu, waardoor wij altijd op tijd kunnen leveren. Nieuwe producten worden zo snel mogelijk in het assortiment opgenomen zodat wij altijd een up-to-date aanbod van powerbanks hebben. Hierbij beschikken wij ook over de extra accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kabelshoesjes of opladers.

Advies

Door onze jarenlange ervaring kunt u van ons een specialistisch advies verwachten. Neem gerust contact op met ons.  

Vragen? Neem contact met ons op!
Stuur een E-Mail
Telefonisch: 085 - 2012 603
Snel direct contact? Chat met ons!

Gewenst product niet gevonden?
ExterneBatterij staat altijd open voor vragen wanneer u iets niet kan vinden op onze website. Met ons netwerk van leveranciers kunnen wij altijd het product voor u vinden.

    

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh