Xtorm Powerbanks - Externe Batterij - Externe Batterij

Terug

Xtorm Powerbanks (1)

Een Xtorm powerbank biedt voor de meeste powerbank gebruikers een perfecte oplossing. Xtorm powerbanks zijn compact en erg sterk. Dit betekent dat de powerbanks bij normaal gebruik een lange levensduur. Bovendien hebben de Xtorm Powerbanks twee of drie us

Filters

Powerbanks van hoge kwaliteit

Xtorm is in 2008 opgericht en had toen als doelstelling om duurzame oplossingen te bedenken voor de toenemende vraag naar stroom voor mobiele apparaten. Belangrijk hierbij was dat de stroom snel opgeslagen kan worden en dat het gebruiksgemak van de externe batterijen zo hoog mogelijk moet zijn. Dat heeft geresulteerd in compacte powerbanks die uitgerust zijn met meerdere usb-poorten die een lange levensduur hebben. Ook de efficiëntie van de externe batterijen van Xtorm zijn erg hoog. De efficiëntie die steekproefsgewijs is gemeten is 92%. Zo maak je zo efficiënt mogelijk gebruik van de capaciteit van je Xtorm powerbank. Afhankelijk van de capaciteit van de Xtorm powerbank die je wilt kopen, kun je dan verschillende keren je telefoon opladen of je tablet opladen.

Powerbank met meerdere usb-poorten

Xtorm is het enige merk in ons assortiment dat standaard gebruik maakt van meerdere usb-poorten. Het grote voordeel hiervan is dat er meerdere toestellen tegelijkertijd opgeladen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het tegelijkertijd opladen van je iPad en je iPhone. Ook is het fijn wanneer je met meerdere personen een paar dagen weg bent en je tegelijkertijd je telefoon op wilt laden.

Verschillende capaciteiten Xtorm powerbanks

Binnen het aanbod van Externe Batterij hebben we verschillende capaciteiten beschikbaar. De powerbanks met hoge capaciteit zijn hierbij wat groter en zwaarder dan de powerbanks met een wat lagere capaciteit. Afhankelijk van de capaciteit van een powerbank kun je je telefoon of tablet een aantal keer opladen. De vuistregel hierbij is dat een hogere capaciteit je telefoon vaker kan opladen. Omdat de batterij van je telefoon afhankelijk is van het type telefoon is het niet mogelijk om exact aan te geven hoe vaak je je telefoon op kan laden met bijvoorbeeld een Xtorm powerbank van 15000 mAh. Toch kan een iPhone al snel zeven keer opgeladen worden met een Xtorm powerbank van 15000 mAh. Ben je benieuwd hoeveel keer je je telefoon (of tablet) op kan laden met een powerbank? Zoek dan de capaciteit van de batterij van je telefoon op deel de capaciteit van de powerbank door de capaciteit van je batterij.

Een powerbank kopen

ExterneBatterij.nl biedt een compleet aanbod aan powerbanks. Xtorm is slechts een van de merken waarvan je een powerbank kunt kopen. Andere merken waar je ook voor zou kunnen kiezen zijn bijvoorbeeld Xiaomi powerbanks en Movadi powerbanks. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen de merken powerbanks? Of wil meer weten voordat je een powerbank gaat kopen? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag aan de perfecte powerbank!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh