Terug

Solar Panel (zonnepaneel) (3)

Zonnecellen worden steeds efficiënter en compacter. Dit maakt het bijvoorbeeld aantrekkelijk om zonnecellen te verwerken in powerbanks. Maar dankzij de ontwikkelingen is het ook aantrekkelijk om een draagbaar zonnepaneel mee te nemen waarmee je je usb-app

Filters

Dit is vooral handig wanneer je meerdere dagen zonder vaste stroom zit. Denk bijvoorbeeld aan een meerdaags festival of aan een kampeertrip. De zonnepanelen op deze pagina van ExterneBatterij.nl verschillen van elkaar in de grootte en het vermogen dat het draagbare zonnepaneel kan leveren. Een zonnepaneel met meer vermogen laadt je telefoon of tablet sneller op dan een mobiel zonnepaneel met minder vermogen. Heb je vragen over een specifiek product? Neem dan gerust contact op!

Zonnepanelen voor mobiele apparaten

De bovenstaande zonnepanelen hebben allemaal een usb-aansluiting. Vaak gaat het hierbij om een micro-usb aansluiting. Een micro-usb aansluiting kan direct ingeplugd worden op bijvoorbeeld een Android telefoon of op een powerbank . Ook andere mobiele apparaten kunnen met de zonnepanelen direct opgeladen worden. Hou er wel rekening mee dat het opladen met zonne-energie over het algemeen langer duurt dan het opladen met netstroom. Voor het opladen van grote accu’s (bijvoorbeeld een iPad) is dan ook veel zonne-energie nodig.

Makkelijk mee te nemen

De meeste zonnepanelen in het assortiment van ExterneBatterij.nl zijn zonnepanelen die compact zijn te vervoeren. Vervolgens kan het zonnepaneel eenvoudig vergroot worden als een mobiel apparaat opgeladen moet worden. Met meer oppervlak kan immers meer zonne-energie gevangen worden.

Niet verwarren met solar powerbanks

De zonnepanelen op deze pagina van Externe Batterij moeten niet verward worden met solar powerbanks. De bovenstaande zonnepanelen zijn gemaakt om zonne-energie in bruikbare energie om te zetten. In de meeste gevallen zijn de draagbare zonnepanelen niet gemaakt om energie op grote schaal op te slaan. Solar powerbankszijn juist wél gemaakt voor de opslag van energie en hebben als toevoeging daarop een klein zonnepaneel waarmee de powerbank opgeladen kan worden.

Zonnepaneel voor telefoon kopen

Bij ExterneBatterij koop je eenvoudig een of meerdere draagbare zonnepanelen. Vooral wanneer je meerdere dagen zonder stroom zit, kan een zonnepaneel een waardevolle toevoeging zijn op je reisbagage. Heb je vragen over de specificaties van een van de zonnepanelen of twijfel je tussen twee zonnepanelen? Neem dan gerust contact op!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 2852 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »