Powerbank 30.000 - Externe Batterij

Terug

Powerbank 30.000 (3)

Dit is momenteel op ExterneBatterij de hoogste capaciteit powerbank die er is. Met een powerbank 30.000 mAh kun je een gemiddelde smartphone ruim 12 keer opladen en een tablet ongeveer 3 keer. 

Filters

Hierna zul je de powerbank 30.000 weer moeten opladen. Voor het opladen van een powerbank 30.000 raden we een Quick Charger aan. De fabrikant raadt dit ook aan om deze oplaad bron (Quick Charger) te gebruiken om de powerbank zo in minder tijd op te laden. Een 30.000 mAh opladen met Quick Charge technologie zal ongeveer 7 uur duren.

Hoogste capaciteit powerbank

Een powerbank 30.000 mAh is een powerbank met een zeer hoge capaciteit.  Om uit te rekenen hoe vaak je een telefoon of tablet kunt opladen met een powerbank, kun je een eenvoudig rekensommetje uitvoeren:

De capaciteit van de powerbank delen door de capaciteit van de batterij van je apparaat (terug te vinden op internet of in de gebruiksaanwijzing)

Het zal ongeveer neerkomen op 12 keer een telefoon volledig opladen en 3 keer een tablet.

Quick charge

Quick Charge is een technologie ontwikkeld door Qualcomm. Deze techniek zorgt ervoor dat er extra snel kan worden geladen. Hierdoor hoef je minder lang te wachten voordat je telefoon of tablet is opgeladen. Andersom is ook je powerbank sneller opgeladen. Hiervoor is dan wel een Quick Charge oplader nodig. Zeker bij een powerbank 30.000 duurt het uren voordat hij geheel is opgeladen. Een Quick Charge lader kan de oplaadtijd aanzienlijk verkorten. Bij voorkeur wordt een oplader van hetzelfde merk als de powerbank besteld.

Meerdere apparaten tegelijk opladen

In veel gevallen heeft een powerbank 30.000 mAh een dubbele uitgaande USB poort waardoor het mogelijk is tegelijkertijd 2 apparaten op te laden. Door middel van lampjes op de powerbank kan worden gezien wat de resterende capaciteit van de externe batterij is.

Uiterlijk van powerbank 30.000

Door zijn extreme capaciteit, is de powerbank iets groter in omvang dan bijvoorbeeld een powerbank 5.000 mAh. De powerbank 30.000 is iets groter dan een smartphone en ongeveer twee keer zo dik. Ondanks dat past hij gemakkelijk in een tas of binnenzak.

Powerbank 30.000 kopen?

Kun jij ook niet een hele dag door komen met jouw mobiele apparaten en wil je veelvuldig je apparaten kunnen opladen met één powerbank? Dan is de powerbank 30.000 mAh echt wat voor jou. Laad de accu van de powerbank eenmaal in de week op en heb er verder de hele week plezier van! Vandaag voor 23.00 uur besteld is morgen al gebruiken, want ook het opladen van de powerbank zelf is met de Quickcharge technologie zo gedaan!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh