iWalk Powerbanks, Schok- en Waterbestendig - Externe Batterij

Terug

iWalk Powerbanks (7)

iWalk is een snelgroeiend merk op de draadloze en mobiele markten. Wil je een goede powerbank kopen? Ga dan voor een van de iWalk powerbanks. Er zijn een aantal verschillende soorten en maten, maar voor iedereen is er de juiste powerbank van iWalk.

Filters

Voor iedereen een iWalk Powerbank

Van iWalk zijn veel verschillende soorten powerbanks, waardoor iedereen de juiste powerbank vindt van dit merk. Hieronder worden een aantal van deze iWalk powerbanks toelicht. Deze vind je ook terug in ons assortiment.

iWalk Chic Powerbank 10.000 mAh

Deze powerbank staat bekend om zijn strakke design, maar ook om de uitstekende functionaliteit. Het voordeel van deze powerbank is dat deze in je jaszak, broekzak of handtas past. Je laadt hiermee meerdere apparaten tegelijkertijd op en de LED lampjes laten zien hoe veel batterij de powerbank nog heeft. Klik hier voor de iWalk Chic powerbank 10.000 mAh.

iWalk Chic Powerbank 20.000 mAh

Deze powerbank heeft bijna dezelfde kwaliteiten als de 10.000 mAh iWalk powerbank. Het grootste verschil is de capaciteit en daarbij dat het met de 20.000 mAh powerbank mogelijk is om je Macbook op te laden. Ook is deze powerbank iets groter en past daarmee niet meer in je jaszak of broekzak. Klik hier voor de iWalk Chic powerbank 10.000 mAh.

iWalk Trio 10.000mAh Powerbank

Met deze powerbank heb je altijd de juiste kabel bij je voor je telefoon. Er zit namelijk zowel een micro USB kabel als een Apple Lightning kabel aan de powerbank vast. Hiernaast zit er nog een extra USB aansluiting waardoor je een trio aan apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Klik hier voor de iWalk Trio 10.000mAh powerbank.

iWalk Spartan 13000mAh Powerbank

Deze schok-, water- en stofbestendige powerbank neem je zelfs mee met de meest extreme sporten en in de meest zware weersomstandigheden. Ga je kamperen in de wildernis? Ben je tot laat in de nacht buiten? Je hoeft je zaklamp niet meer mee te nemen met deze iWalk Spartan Powerbank, want er is een zaklamp ingebouwd. Klik hiervoor de iWalk Spartan 13000mAh powerbank.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh