Welke powerbank voor een iPhone 6?

Vraag je van tevoren af hoe vaak je de powerbank wilt kunnen gebruiken om te telefoon helemaal mee op te laden. Een iPhone 6 heeft een capaciteit van 1.810 mAh. Als je de batterij van je iPhone 6 vijf keer volledig op wilt laden, dan heb je dus 9.050 mAh nodig. Wanneer je je iPhone 6 vaker wilt kunnen opladen of wanneer je meerdere iPhones tegelijk wilt kunnen opladen met één powerbank, dan heb je een hogere capaciteit nodig.

Hoe vaak kun je je iPhone 6 opladen?

Je kunt heel eenvoudig zelf berekenen hoe vaak je je iPhone 6 kunt opladen met een powerbank van een bepaalde capaciteit. Bij ‘goedkope’ powerbanks wordt er vaak een onjuiste mAh-waarde vermeld, waardoor je denkt je telefoon 3x op te kunnen laden maar in de realiteit blijkt dit amper 2 keer te zijn. Lees meer over hoe het kan dat je niet altijd de opgegeven waardes haalt, die vermeld worden op de verpakking van de powerbank

Bij de powerbanks van Externe Batterij geven wij altijd de juiste waardes aan, waardoor u zo vaak kunt laden als aangegeven in de specificaties van het product.

Welke capaciteit voor iPhone 6?

Powerbanks met een hoge capaciteit hebben vaak meerdere USB-poorten zodat je tegelijkertijd meerdere apparaten op kunt laden. Powerbanks kleiner dan 5.000 mAh kunnen handig zijn om het einde van de dag te halen met je telefoonbatterij, maar worden door de veel iPhone 6 bezitters als te klein ervaren. We hebben speciaal voor iPhone bezitters een selectie gemaakt van de beste powerbanks voor iPhone’s, waaronder voor de iPhone 6.

Bekijk hier de iPhone powerbanks en battery cases voor iPhone’s.

 

Powerbanks voor andere devices:

Even geduld...