Welke powerbank voor een iPhone 8?

Volgens Apple houdt de batterij van de iPhone 8 het ongeveer 15% langer uit dan die van de iPhone 7. Toch is de capaciteit van de batterij van de iPhone 8 kleiner dan die van de iPhone 7. De iPhone 8 is dan ook sneller opgeladen, ook met een powerbank. 

De iPhone 8 heeft een batterijcapaciteit van 1.821 mAh. Wat betekent dat je met een externe batterij van 10.000 mAh de iPhone 8 ongeveer 5 keer volledig op kunt laden. Ideaal voor als je een weekend of midweek weg gaat. Wil je juist een compacte powerbank kopen? Dan kun je ook kiezen voor een powerbank van 5.000 mAh. Hiermee kun je 2 keer de batterij van je iPhone volledig opladen. Het voordeel van een kleinere powerbank is een lager gewicht en een lagere prijs. Kleine powerbanks zijn namelijk over het algemeen goedkoper. 

Bij ExterneBatterij.nl krijgen we regelmatig de vraag wat een goede powerbank is voor een iPhone 8. Bovenstaande alinea laat zien dat dit afhankelijk is van je eigen wensen. We hebben daarom een selectie gemaakt van powerbanks die populair zijn bij gebruikers van een iPhone. Bekijk hier alle powerbanks die we aanbevelen voor een iPhone 8.

Powerbanks voor andere devices:

Even geduld...