Webwinkelkeur
0
VOOR 23:30 uur besteld MORGEN IN HUIS
BOVEN €75 GEEN VERZENDKOSTEN
LAAGSTE PRIJZEN IN NEDERLAND

LifePower A2 L Stopcontact Powerbank 25.600 mAh

Productomschrijving
Laptop powerbank Met de LifePower A2 kun je een laptop 1 tot 1,5 keer volledig opladen. Dit is één van de laptop powerbanks op ExterneBatterij die wij voeren. Ongeacht waar je bent; je kunt met deze powerbank je laptop blijven gebruiken! Er is een universele stekker bijgeleverd, waardoor type A, C, G en I apparaten aan kunt sluiten. Type A:...

Laptop powerbank

Met de LifePower A2 kun je een laptop 1 tot 1,5 keer volledig opladen. Dit is één van de laptop powerbanks op ExterneBatterij die wij voeren. Ongeacht waar je bent; je kunt met deze powerbank je laptop blijven gebruiken! Er is een universele stekker bijgeleverd, waardoor type A, C, G en I apparaten aan kunt sluiten.

  • Type A: (Noord) Amerika, Japan, Caribische Eilanden, Taiwan.
  • Type C: Europa, Afrika en Azie
  • Type G: Verenigd Koninkrijk, Ierland, Cyprus, Malta, Hong Kong, Gambia
  • Type I: Australië, Nieuw-Zeeland, Argentinië, China

Andere apparaten

De LifePower A2 heeft een USB output van 3A waarmee elk USB device opgeladen kan worden. Denk hierbij aan smartphones, tablets, camera’s, e-readers en andere USB-apparaten. De 25.600 mAh geeft power om een smartphone (Apple iPhone / Samsung Galaxy) voor maarliefst 10-12 keer op te laden!

Powerbank AC output

De AC output is het meest unieke aan deze powerbank. Hierdoor kun je een gewone laptop oplader in de powerbank steken. Met een maximale output van 100W kun je ook andere apparaten opladen, denk hierbij aan camera’s, lampen, kleine ventilatoren, koelbox en andere apparaten met een stekker (maximaal 100W vermogen). De laatste trend is dat deze powerbank gebruikt wordt in combinatie met Drones, om deze ‘on the move’ op te laden, erg tof!

LifePower A2 opladen

De powerbank kan eenvoudig weer opgeladen worden met de bijgeleverde adapter (oplaadtijd 3 uur). Wil je opladen via micro-USB is dit ook mogelijk (oplaadtijd 8 uur met een 2,1A lader).

Robuust design

Het ontwerp van de LifePower A2 is zo gemaakt dat hij makkelijk mee te nemen is in je tas. Neem hem mee voor onderweg, op reis of in het vliegtuig (dit is toegestaan). De afmeting van het apparaat: 15 x 15 x 3 cm is compact met een gewicht van totaal 800gram. De LifePower A2 is de oplossing om zowat elk apparaat op te laden! 

Productspecificaties

Artikelnummer
LPA2 2149
SKU
ES91756
EAN
5430000151047
Dit getal geeft aan voor welke apparaten de powerbank geschikt is. 10.000 - laad je smartphones 2-3 keer op. 20.000 - laad je smartphone 5-7 keer op. 27.000 - grote powerbank, laad je tablet/laptop op. Powerbank mag mee in het vliegtuig.
Capaciteit
25.600 mAh

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Dit heb je eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking