iPhone 6 & 6S

Is je iPhone 6 of iPhone 6 snel leeg en wil je meer batterij capaciteit om de dag door te komen? Dan bieden de battery cases voor de iPhone 6 en iPhone 6S uitkomst. Binnen deze pagina vind je alle battery cases die Externe Batterij beschikbaar heeft voor de iPhone 6. Met een oplaadbaar hoesje van Externe Batterij gaat je iPhone tot wel twee keer zo lang mee: "Probleem opgelost". Wanneer je het hoesje vast klikt aan je smartphone kan de telefoon opgeladen worden via het batterij hoesje, eerst wordt de telefoon opgeladen en daarna zal de case worden opgeladen. Zodra je het toestel gaat gebruiken, zal eerst de accu van de telefoon worden aangesproken waarna de battery case de batterij duur verlengt.

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina

Oplaadbaar hoesje iPhone 6/6s

De iPhone 6 of iPhone 6s is een prachtige mobiele telefoon. De batterijduur is alleen nog weleens een bottleneck bij intensief gebruik. Het kan het zo zijn dat de batterijcapaciteit niet groot genoeg is voor je, waardoor je halverwege de dag al tegen een lege batterij aanloopt. Het gebruiken van internet, games, social media, WhatsApp en het luisteren van muziek zorgt ervoor dat de batterij van de iPhone 6 snel leeg kan raken. En er is eigenlijk weinig vervelender dan een batterij die te snel leeg raakt en zeker wanneer je de smartphone nog nodig hebt de rest van de dag. Een product dat uitkomst biedt op dit probleem is een oplaadbaar hoesje of ook wel genoemd de battery case. Dit is een hoes waar je je toestel in stopt die voorzien is van een compacte externe accu die de batterijduur van je smartphone vergroot.

 

Een batterij die twee keer zo lang meegaat

Het is een welbekend probleem. Je bent tevreden over de smartphone, maar op het gebied van accuduur houdt het niet over. Een oplaadbaar hoesje biedt een uitstekende oplossing voor dit probleem. De externe batterij die zich bevindt in de hoes zorgt door een stroomdistributie dat eerst de stroom uit de hoes wordt gehaald en wanneer deze accu leeg is, overgegaan wordt op de stroom van de iPhone. Zo kun je de gehele dag de smartphone gebruiken zonder te hoeven letten op de batterij.

 

Een externe batterij kopen in de vorm van een oplaadbaar hoesje is zeker een aanrader als je vindt dat je iPhone 6 dagelijks te snel leeg raakt. Als je kiest voor een battery case, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je smartphone met gebruik van deze hoes opeens zwaar, groot of lastig te gebruiken is. De oplaadbare hoezen in ons assortiment zijn zo gemaakt dat ze gemiddeld de batterijduur kunnen verdubbelen, waardoor je eigenlijk een relatief kleine battery case nodig hebt. Door de compacte accu die zich in de oplaadhoes bevindt, is het gewicht ook niet zwaar. De battery cases in het bovenstaande assortiment zijn geschikt voor de iPhone 6 en de iPhone 6s. Zo kan er nog steeds gemakkelijk gebruik kan worden gemaakt van de knoppen en ingangen die zich bevinden op de smartphone en kan de camera eenvoudig gebruikt worden.

 

Externe batterij kopen

Uiteraard is het ook mogelijk om een losse externe batterij te kopen. Dit zijn de welbekende powerbanks. Dit is een externe batterij die gekoppeld kan worden aan elk elektrisch apparaat met behulp van een USB kabel. Een oplaadbaar hoesje is eigenlijk ook een vorm van een externe batterij kopen, maar is specifiek gericht voor de smartphone alleen en biedt daarnaast ook bescherming aan het toestel. Een externe batterij kopen is ook zeker een interessante optie. Zo heeft een powerbank vaak een grotere accucapaciteit, waardoor een smartphone bijvoorbeeld meerdere keren kan worden opgeladen. Dit is een persoonlijke afweging en hangt uiteraard ook af van het apparaat dat je wilt opladen. Bovendien is een battery case vooral een aanrader als je dagelijks te weinig batterijcapaciteit hebt.

 

Bescherming voor je toestel

Een externe batterij kopen in de vorm van een oplaadbaar hoesje is voor veel mensen een goede manier om de capaciteit van de iPhone 6 te vergroten. Bovendien beschermt een batterij case ook je iPhone. De rubberen hoes voorkomt krassen en deuken op de telefoon. ExterneBatterij.nl heeft alleen bekende betrouwbare merken opgenomen in het assortiment die de hoogste kwaliteit oplaadbare hoesjes aanbieden. Zo ben je verzekerd van een lange levensduur en een goedwerkend product wat je zeker veel plezier gaat opleveren.

 

ExterneBatterij heeft naast battery cases voor je iPhone 6 ook oplaadhoesjes geschikt voor de andere smartphones van Apple: iPhone 4 en 4S, iPhone 5 en 5S, iPhone 6 en 6S plus, iPhone 7 en 7 Plus

Even geduld...