Batterij Case / Batterij Hoes voor de iPhone 6 Kopen? - Externe Batterij

Terug

Battery Case iPhone 6 & 6S (4)

Een batterij case combineert een langere batterijduur met bescherming van je kostbare iPhone 6 / 6S. De ingebouwde batterij zal je iPhone van extra power voorzien en de hoes zal je iPhone beschermen tegen vallen en stoten.

Filters

Battery Case iPhone 6 & 6S

Is je iPhone 6 of 6S snel leeg en wil je meer batterij capaciteit om de dag door te komen? Dan bieden de battery cases voor de iPhone 6 en iPhone 6S uitkomst. Binnen deze pagina vind je alle oplaadhoesjes die Externe Batterij beschikbaar heeft voor de iPhone 6. Met een oplaadhoesje voor iPhone 6 van Externe Batterij gaat je smartphone tot wel twee keer zo lang mee: "Probleem opgelost".

Wanneer je het hoesje vast klikt aan je smartphone kan de telefoon opgeladen worden via het batterij hoesje, eerst wordt de telefoon opgeladen en daarna zal de case worden opgeladen. Zodra je het toestel gaat gebruiken, zal eerst de accu van de telefoon worden aangesproken waarna de battery case de batterij duur verlengt.

Het opladen van een battery case kan ook nog steeds gedaan worden met een powerbank. Bijvoorbeeld met een Xiaomi powerbank van 10.000 mAh.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ExterneBatterij 8,9 / 10 - 3197 Reviews @ Kiyoh