Ruilen en Retourneren

Ruilen & Retourneren

Bent u niet tevreden over uw product dat kunt u ervoor kiezen om uw product retour te sturen zoals bepaald in de wet 'kopen op afstand'.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht achteraf blijken dat een product geretourneerd is, waarbij het product beschadigd is door gebruik, kunnen wij kosten in rekening brengen.

 

 

Hoe kan ik retourneren?

U kunt uw product retourneren met onderstaand RMA formulier. Onvolledige geretourneerde producten en retourzendingen zonder RMA formulieren kunnen zorgen voor een vertraging in de behandeling. Stuur ook altijd een e-mail waarin u aangeeft dat u een product gaat retourneren, zodat wij uw retour kunnen voorbereiden

 Download het RMA formulier (112kb)

Of gebruik het EU formulier voor herroeping

U kunt uw retourzending richten aan:

Active Ants
t.a.v. Retour Flex Media Concepts
Zeelandhaven 6
3433 PL NIEUWEGEIN
Nederland

Voor een goede afhandeling van uw klacht dient u de met uw bestelling geleverde pakbon mee te sturen. Wij vragen u vrijblijvend een reden van retour in te vullen, zo kunnen wij onszelf innoveren en de kwaliteit van de producten waar mogelijk verbeteren.

 

 

Kosten bij retourneren

Als een zending door de brievenbus past, kunt u deze met voldoende frankering op deze manier terugsturen.

Indien u verkeerde of defecte goederen heeft ontvangen die niet door u besteld zijn zorgen we voor een correcte afhandeling en zullen de verzendkosten voor onze rekening zijn. Neem in dit geval contact met ons op middels het contactformulier.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen

 

 

Terugbetaling

Indien u kenbaar heeft gemaakt het aankoopbedrag gecrediteerd te willen hebben, zal dit zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 10 dagen worden teruggestort op uw rekening.

 

Terug naar de klantenservice overzicht pagina

Even geduld...