Waka Waka Power

De WakaWaka powerbanks passen perfect in de backpack outfit van de doorgewinterde reiziger. De powerbanks zijn uitgerust met twee sterke LED lampen die tot wel 150 uur licht afgeven. Bovendien zijn de powerbanks voorzien van een zijde met een zonnepaneel. Met dit zonnepaneel is de powerbank op te laden, ook wanneer je geen toegang hebt tot netstroom. Ideaal dus wanneer je aan het backpacken bent en je toch de batterijen van je mobiele apparaten op wilt laden.

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Handige LED lampen

De geïntegreerde LED lampen in de WakaWaka powerbanks geven lange tijd licht en zijn in verschillende lichtstanden in te stellen. De powerbank kan aan een touwtje gehangen worden zodat je de LED lampen kunt gebruiken als leeslampje. De LED lampen in de powerbank hebben zelfs een SOS-functie. De SOS-functie kan gebruikt worden om een lichtsignaal af te geven, ook wanneer de batterij van de powerbank zo goed als leeg is.

Gemakkelijk opladen

Net als andere powerbanks zijn de WakaWaka powerbanks op te laden met behulp van netstroom. Plug de powerbank in het stopcontact en de externe batterij laadt zichzelf op. Maar daarnaast beschikken de WakaWaka powerbanks ook over een zonnepaneel met efficiënte zonnecellen. Hiermee kun je de powerbank ook opladen als je geen toegang hebt tot een stopcontact. Het opladen duurt dan weliswaar een stuk langer, maar dankzij de handige ‘bespaarmodus’ kun je toch je mobiele apparaten zoals je mobiele telefoon, tablet, iPad of iPhone van stroom voorzien! 

Efficiënt en maatschappelijk verantwoord

Het zonnepaneel op de WakaWaka powerbanks maakt de externe batterijen perfect geschikt voor het gebruik tijdens reizen. Bovendien zijn de WakaWaka powerbanks erg efficiënt. De capaciteit van 2200 mAh wordt optimaal ingezet om zo je mobiele apparaten zo lang mogelijk op te kunnen laden.

Naast de voordelen die de powerbanks van WakaWaka voor jezelf hebben, biedt de aankoop van een WakaWaka powerbank nog meer voordelen. Voor iedere powerbank die verkocht wordt, geeft WakaWaka namelijk één powerbank weg in een ontwikkelingsland. In deze ontwikkelingslanden hebben de mensen niet standaard toegang tot stroom. Een powerbank met zonnepaneel biedt ze de mogelijkheid om toch altijd telefonisch bereikbaar te zijn.

 

Even geduld...