Goal Zero

Laad alles op, altijd en overal. Met de zonnepanelen en powerbanks van Goal Zero heb je de beste combinatie om je mobiele apparaten altijd en overal te kunnen opladen. De oprichters van het merk hadden vanaf dag één duidelijk doel voor ogen. Het op de markt brengen van duurzame producten van hoge kwaliteit waarbij ze geïnspireerd werden door zonne-energie. De eerste producten van Goal Zero waren ontwikkeld voor humanitaire hulp in het Democratisch Republiek Congo. Ze brachten daarbij elektriciteit en licht naar de afgesloten en afgelegen dorpen. De zonnepalen en powerbanks van Goal Zero zorgen ervoor dat jij, zelfs op de meest afgesloten gebieden op aarde je mobiele apparaten kunt opladen.

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Ruig Design

De producten van Goal Zero zijn ontwikkeld met oog voor detail waarbij het ruige design centraal staat. Het ruige design zorgt ervoor dat de producten simpel zijn in omgang en de kwaliteit zorgt ervoor dat deze producten ook duurzaam en lang te gebruiken zijn. Het ontwerp is doordacht en dat merk je!

Externe Opladers

Met de solar powerbanks en de zonnepanelen van Goal Zero kun je al je mobiele apparaten, zelfs laptops, direct opladen zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Ideaal voor bijvoorbeeld; een backpack vakantie of als je thuis zonder elektriciteit zit. De zonnepanelen zijn zo ontwikkeld, dat deze al met een enkele zonnestraal energie genereren. Combineer het ook met onze powerbanks; bewaar stroom in combinatie van een powerbank met zonnepaneel.

ExterneBatterij

Wij van Externebatterij.nl zijn ervan overtuigt dat de producten van Goal Zero de oplossing bieden voor alle oplaadproblemen van de echt avonturier. De Nomad 7 plus is een weerbestendig zonnepaneel die je telefoon en andere USB-apparaten direct oplaadt. Verder bieden wij de Yeti 150 en de Sherpa 50 aan. Deze Multi-Powerbanks zijn niet alleen in staat om meerdere malen uw mobiele telefoon of tablet op te laden, maar ook uw laptop. Met de Sherpa 50 kunt u uw laptop één keer volledig opladen en met de Yeti 150 zelfs één tot twee keer (afhankelijk van de laptop).

Even geduld...