Powerbank graveren

Wij kunnen uw powerbanks laten graveren met uw bedrijfslogo. Het is mogelijk om met vrijwel elk logo een uitstekend resultaat te krijgen. Naast uw logo is het mogelijk om tekst erbij te laten graveren. Een voorbeeld hiervan is:

LOGO
Ons 10-jarig jubileum

Voordeel powerbank graveren
Powerbanks graveren heeft als voordeel dat uw logo er niet afgekrast kan worden. Het is een permanente personalisatie van een powerbank. Met name onze aluminimum-lijn powerbanks van Xiaomi zijn erg geschikt voor logo graveren. Deze metalen powerbanks geven het mooiste resultaat als ze zijn gegraveerd.

[foto van EB powerbank]

Het graveren
Het graveren meet precies op de mm nauwkeurig waar het logo geplaatst wordt. Dit blijft handwerk en moet bij elke powerbank nauwkeurig nagemeten worden om afwijking te voorkomen.

[foto van laser unit]

Elke powerbank wordt van tevoren netjes behandeld en achteraf netjes schoongemaakt zodat er geen stofrestjes aanwezig zullen zijn op de gegraveerde powerbanks.

Ook in kleine aantallen
Doordat we van de meeste powerbanks al mallen klaar hebben liggen kunnen we orders vanaf 10 stuks al voor u bedrukken. Uiteraard zullen de prijzen scherper worden naarmate u meer powerbanks wilt laten bedrukken. Grote orders zijn ook geen probleem, door ons grote magazijn kunnen we veel opslaan en zijn orders boven de 5000 stuks ook mogelijk. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Sample bestellen
Om het product, materiaal, kwaliteit, kleur en andere criteria te beoordelen heeft u de mogelijkheid om een powerbank sample te bestellen. Wij brengen u de kosten van het product en de verzending in rekening indien er na ontvangst van het sample geen order volgt. Bij een uiteindelijke bestelling zullen wij de samplekosten van de bestelde powerbank uiteraard voor onze rekening nemen.

Even geduld...