Bedrijven


 
Business to business

Wanneer je een zakelijke bestelling plaatst, kunt je jouw bedrijfsnaam invoeren in het bestelproces. Wij sturen je een factuur op naam van jouw organisatie. Uiteraard wordt de BTW op de factuur uitgesplitst.

Ander afleveradres?
Moet de zending op een ander adres geleverd worden dan op het adres van jouw kantoor? Geef dan in het bestelproces het correcte afleveradres aan.

Bestellen op rekening
Voor bedrijven is het mogelijk om te bestellen op factuur. Er zijn geen extra kosten voor een bestelling 'op rekening' en de betalingstermijn bedraagt 14 dagen. Indien jouw bedrijfsbeleid dit niet toe staat dan willen wij je verzoeken contact op te nemen met onze klantenservice op nummer: 085-2012 603

Intracommunautaire levering
Bij een zakelijke bestelling vanuit Europa met een geldig BTW nummer kunnen wij jouw bestelling leveren zonder BTW. Dit is alleen mogelijk als je contact met ons opneemt voor het plaatsen van de bestelling. Achteraf kunnen wij geen BTW betalingen retourneren.  

 

 

 

Andere wensen?

Heb je producten gezien op onze webshop en heb je hier speciale vragen over? Zoals het verwerken van jouw bedrijfslogo, korting op grote(re) afnemes, etc?

Wij bieden interessante kortingen op grotere aantallen, maar producten kunnen ook specifiek op jouw wens ontwikkeld worden. Een kleine indruk van de mogelijkheden bij ons:

- Opdruk van bedrijfslogo op producten

- Unieke en leuke producten voor relatiegeschenken, beurzen of kerstpakketten.

Voor meer info over bedrukken? Klik hier.  

Terug naar de klantenservice overzicht pagina

Even geduld...