ExterneBatterij.nl

 • Sinterklaas Powerbank Gedicht

  Sinterklaas Powerbank Gedicht Sinterklaas Powerbank Gedicht

  Lees verder

 • Lege batterij bij koud weer?

  Lege batterij bij koud weer? Lege batterij bij koud weer?

  De wintertijd is ingegaan en het wordt steeds kouder. Niet alleen wij worden minder blij van het koude weer, maar ook je iPhone vindt dit minder prettig. Soms valt je iPhone al uit wanneer hij nog 30% (of zelfs meer!) batterij heeft. Hoe komt dit? En misschien nog belangrijker: Hoe voorkom je dit?

  Lees verder
 • Xiaomi Mi Powerbank 10000 mAh als Beste Getest!

  xiaomi-mi-powerbank-10000-mah Xiaomi Mi Powerbank 10000mAh Als Beste Getest!

  Wil je niet met een lege telefoon of een lege tablet zitten? Een powerbank biedt de oplossing. Er zijn veel verschillende powerbanks, welke moet je kiezen? De Consumentenbond deed hier onderzoek naar. Onze Xiaomi Mi Powerbank 10000 mAh komt als een van de beste uit de test! Lees verder

 • Het verschil tussen een Powerbank en een Externe Batterij

   

  Wat is het verschil tussen een powerbank en een externe batterij? Wat is de beste aankoop voor jou? Is er wel een verschil of betekenen de termen hetzelfde?

  Lees verder
 • Waar moet je voor kiezen? Een powerbank of een battery case?

  Powerbank of BatterycaseKomende week ga ik weer op vakantie en moet ik kiezen hoe ik mijn smartphone opgeladen kan houden. Juist op de momenten dat ik hem wil gebruiken is hij vaak leeg en daar sta ik dan. Het is bizar hoe we in deze tijd zo afhankelijk zijn geworden van een smartphone, maar voor een lege batterij wil ik een oplossing voor vinden. Nu ga ik op reis en is een battery case wel handig, maar thuis merk ik dat ik weer liever een losse powerbank heb. Wat is nu precies het verschil tussen een powerbank of battery case? En wat zijn de voor en nadelen hiervan?

  Lees verder
 • Daarom Een Powerbank Mee In Vliegtuig

  Powerbank mee in vliegtuig Powerbank mee in vliegtuig

  Je hebt je ruimbagage ingecheckt, je bent door de douane en nu begint het wachten. Voordat je het vliegtuig in gaat is je tablet of telefoon alweer half leeg. Op het vliegveld heb je nog wel een stopcontact in de buurt, maar hoe moet dat in de lucht? En als je vertraging hebt, dan is je telefoon of tablet alweer leeg voordat je vertrokken bent. De oplossing: Een powerbank mee in vliegtuig.

  Lees verder
 • De Festival Powerbank - Een Musthave Voor Iedereen!

  Festival Powerbank Festival Powerbank - Een Musthave voor iedereen!

  De eerste warme dagen van 2017 zijn geweest en misschien begint het bij jou ook wel weer te kriebelen: Het festivalseizoen staat voor de deur! Waarschijnlijk hield je je hier al veel eerder mee bezig, omdat de eerste honderd euro aan tickets alweer hebt uitgegeven. Een festival powerbank is dan geen overbodige luxe. De gedachtes aan hoe mooi dit festival vorig jaar was borrelen weer op en je probeert je voor te stellen hoe het dit jaar zal zijn…

  Lees verder
 • Powerbank Voor Laptop Winnen - Overal Aan De Slag

  Powerbank Voor Laptop Powerbank Voor Laptop

  Doe mee met onze Facebook Win Actie, klik op de volgende link: Powerbank Voor Laptop Winnen!

  Wil jij ook je laptop overal mee naartoe kunnen nemen en deze kunnen opladen waar en wanneer jij maar wilt? Met een powerbank voor laptop hoef jij je geen zorgen te maken over het leeg lopen van je batterij. Onderweg of op een flex werk plek laad jij eenvoudig op met een laptop powerbank.

  Lees verder
 • Xiaomi 20.000 mAh V2 Review

  Xiaomi 20.000 V2 review

  In 2016 kwam Xiaomi met de 20.000 mAh powerbank, deze powerbank was het krachtigste model van het merk. Voor 2017 is dit model voorzien van enkele interessante updates. Het uiterlijk werd bijgeschaafd en op technisch vlak is de powerbank weer helemaal up to date met de laatste technologische ontwikkelingen.  Lees er alles over in deze Xiaomi 20.000 review. Lees verder

 • Powerbank Blokker Review

  GP portable powerbank Blokker GP portable powerbank Blokker

  In deze powerbank Blokker review bespreken we een aantal van de powerbanks. We bespreken de 5 populairste powerbanks en geven een overzicht van alle powerbanks, mAh waarden en prijzen. Ook vertellen we wat mAh waarde inhoudt en wanneer mAh waarde reëel is. Lees hieronder snel meer over de powerbanks van de Blokker.

  Lees verder

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 12

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Even geduld...