Betalen

Betalen


 
Veilig betalen met iDeal

Wil je het bedrag van jouw bestelling ineens, veilig, vertrouwd en gemakkelijk online aan ons betalen dan kun je dit doen met behulp van iDEAL. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, Rabobank, SNS Bank, van Lanschot, Triodos, ING bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor een betaling met iDeal.

VISA & Mastercard

Wij bieden iDEAL betaling tijdens het afronden van jouw bestelling aan, je komt vervolgens in jouw eigen vertrouwde internetbankieromgeving waar je de betaling kunt voldoen. Wel zo gemakkelijk!

 

 

Hoe werkt iDeal?

iDeal

Je plaatst de bestelling in de winkelmand. Je kiest vervolgens om te betalen via iDEAL. Je wordt doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en maak de betaling compleet.

Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven o.v.v. Externebatterij.nl.nl + betalingskenmerk. Je ontvangt van jouw bank desgewenst een email ter bevestiging.

 

 

 

Vooruitbetaling

Vooruitbetalen betekent dat je, na het invoeren van jouw bestelling, eerst het totaalbedrag zelf overmaakt. Na ontvangst van de betaling zal je bestelling worden verzonden. Het vooruitbetaling proces wordt uitgevoerd door onze partner Sisow.

Je ontvangt een aparte mail van Sisow met daarin informatie omtrent de betaling alsmede het IBAN nummer en vereiste betalingkenmerk.

 

 

 

PayPal

PayPalIndien je in het bezit bent van een PayPal account is het mogelijk om hiermee direct te betalen. Via PayPal kan tevens met een normale creditcard betaald worden, het is niet nodig om hiervoor een PayPal account te hebben of aan te maken. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd. PayPal maakt jouw financiële informatie nooit bekend aan Externebatterij.nl. Voor meer informatie kijk je ook op de website van PayPal of klik je hier.

Hoe werkt PayPal?

Wanneer op de site van Externebatterij.nl gekozen is voor betalen via PayPal, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. Op deze pagina kan de betaling worden afgerond. Dit kan gebeuren door in te loggen met een PayPal account of direct via creditcard.

Als de betaling is ontvangen zal de order direct verzendklaar gemaakt worden en worden verzonden. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor een betaling met PayPal.

 

 

 

VISA / MasterCard

VISA & Mastercard

Via deze optie betaal je met jouw VISA of Mastercard. Je wordt doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ATOS Worldline waar je de betaling kunt uitvoeren.

Wij brengen geen extra kosten in rekening voor een betaling met Creditcard.

 

 

 

Mister Cash betalingen

MisterCash

Consumenten uit België kunnen hun bestelling snel en makkelijk betalen met BanContact/MisterCash. Bestelling betaald met deze betaalmethode worden doorgaans direct verwerkt en dezelfde dag nog verstuurd.

Bancontact wordt ondersteund door: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

 

 

 

AfterPay – Veilig achteraf betalen

Afterpay

AfterPay voert voor Externebatterij.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,  als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van € 300.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor betalingen via Afterpay rekenen wij meerkosten, dit komt neer op 0,99 euro per bestelling.

 

 

 

BTW

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Op jouw factuur die je bij de bestelling ontvangt wordt de BTW gespecificeerd. 

Terug naar de klantenservice overzicht pagina

Even geduld...